reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

dziewczyny mierzcie te jeansy ciązowowe w h&m, nawet, jak nie ma Waszych rozmiarów na wieszaku, bo one jakoś inaczej rozmiarówkowo wychodzą niż zwykłe, ja kupiłam ostatnio i musiałam wziąć rozmiar mniejsze niż normalnie noszę a i tak jeszcze mam zapas! może to moje złudzenie, ale wydaje mi się, że te ciążowe rzeczy robią jakieś takie nienaturalnie wielkie :/
mi też się wydaje, że w H&m jest jakaś duża ta rozmiarówka.........ja wielka kobbieta wchodzę w 36:-D:-D

reklama
własnie nie było w H&M 38:( 34 lub od 40 w górę,,:( mam w miesice az 4 sklepy H&M ale tylko w jednym sa ciążowe rzeczy...
w happy mum sa piękne ubrania, ale te ceny....

Ann, tylko w happymum są rzeczy regulowane, czyli że będziesz je mogła nosić też po ciąży, np jakaś dodatkowa zakładka czy zamek, więc ten koszt nie jest aż taki wielki :)

Dziewczynki które rodziły późną wiosną/latem, w co miałyście ubrane dziecko na wyjście ze szpitala?
Chciałam zamówić jakiś komplecik ale kompletnie nie wiem w co wtedy dziecko ubrać ;/

ja rodziłam w marcu i jeszcze zimno było, w kombinezonie wiozłam dziecko a tydzień później 25 stopni na dworze. My w lipcu rodzimy więc podejrzewam, że śpioszki, czapeczka wystarczą, chyba, że będzie deszczowo to jakiś kocyk do przykrycia.

Znalazłam dajny komplet: czapeczka, body i półśpiochy, no i te półśpiochy mnie zastanawiają bo co z pępuszkiem?
więc chyba poszukam coś z normalnymi śpiochami

reklama
pyśka ja zuzę rodziłam w kwietniu , nie miałam dla niej żadnych kombinezonów itp. rzeczy , pamiętam że miałam założone śpiochy a na wierzch polarkową bluzę ... raz dwa zrobiło się ciepło więc z grubszych rzeczy zrezygnowałam , maleństwu napewno bedzie cieplutko zawsze można je jeszce przykryć kocykiem ale chyba nie bedzie takiej potrzeby.

Do góry