reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Ann świetne body ja po córeczce pierwsze śpiochy smoczek i buciki zachowałam na pamiątkę no i pierwsze obcięte włoski :-D

Cat płaszczyk też fajny :-)

reklama
cat- a ile kosztuje ten plaszczyk???ja tez sie zastanawiałam co ubiore na wiosne, mam same ciasne kurteczki...tylko strasznie mi szkoda kasy na typowe ciazowe rzeczy..strasznie podoba mi sie kolekcja happy mum,ale ceny...

w h&M chciałam kupic jeansy ciazowe, ale same wielkie nr zostały.....musze jakies kupic, polecacie jakies sklepy z jeansami-rurkami?

Ann, ja kupowałam jedne w h&m, a drugie w happymum.pl :-)

a to nasze zdobycze z wczoraj:

DSC_0266.jpgDSC_0267.jpg

kasia----------ja tez potrzebuję takie czapulki:tak:

cat--------i płaszczyk też potrzebuję albo jakąś kurtałkę...........

dziewczyny mierzcie te jeansy ciązowowe w h&m, nawet, jak nie ma Waszych rozmiarów na wieszaku, bo one jakoś inaczej rozmiarówkowo wychodzą niż zwykłe, ja kupiłam ostatnio i musiałam wziąć rozmiar mniejsze niż normalnie noszę a i tak jeszcze mam zapas! może to moje złudzenie, ale wydaje mi się, że te ciążowe rzeczy robią jakieś takie nienaturalnie wielkie :/

reklama
Ja kupiłam na allegro H&M-owskie (tak, tak wiem genialna jestem :-D) wzięłam je na oko bo mi się podobały :-D stwierdziłam, ze jak nie będą dobre to je sprzedam ale na szczęście są jak najbardziej okej :D

Do góry