reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Kasiu - oj wyszła, wyszła :-) Dużo kasy poszło :-) Dwa pokoje się urządzały.
Mnie się też długi baldachim podoba.

W ramach wyprawki - koleżanka mi dziś podpowiedziała miejsce na chrzcinky. Ale mi się podoba. U nas domowe nie wchodzą w grę, bo zwyczajem jest spraszanie ciotek i kuzynostwa, a ja tyle osób w domu nie chciałabym mieścić.
Geleria zdjęć Karczma Kujawska KUMMERÓWKA

reklama
Misia, fajne miejsce.
Ja też nie przewiduję obiadu po chrzcinach w domu - nie zamierzam spędzać godzin w kuchni i serwisować gości. Zabierzemy ich na obiad gdzieś na zewnątrz i załatwione lub zamówimy catering (ale bardziej podoba mi się opcja nr 1). Z tego co ja zrobię będą ew. deserki, kawka i "małe przekąski".
Co ciekawe - jak się przyglądałam kosztom, wychodzi porównywalnie jakbym chciała sama kupić produkty i gotować. No i mój czas...., który jak wiadomo przy maluchu nie będzie z gumy.

Ja cierpliwie czekam na łóżeczko i wówczas wszystko w pokoju ogarniemy.
No i zaczęłam dziś wertować strony z informacjami dotyczącymi poszukiwania nian (jak, gdzie).

dzieki dziewczyny,
Oliwia przyszła ze spaceru i jak zobaczyła tą pościel to się popłakała, dlaczego ona takiej nie ma haha, ale włożyła misia do rożka i już jest zgoda...

Edytakornel ja kupiłam łóżeczko dla mojej Oliwii i naprawdę mi się sprawdziło firmy ARTI, jak znajdę na allegro takie same to wyślę linka

reklama
oooo ja...głupia ja....juz sobie obiecałam ze nic nie kupie...ale nie mogłam się powstrzymac i zamówiłam w końcu ubranka z Nexta, bluzę i 2 pajace...no nie mogłam się powstrzymać za nic...:szok::-D

Do góry