reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

a ja wczoraj dostałam 2 torby ciuszków od kuzynki... niestety większość za duża, bo już rozmiary 68-74 i niektóre ciuszki są pospierane, więc czekają mnie jeszcze jakieś zakupy dla małego!
Nie żeby mnie to jakoś specjalnie martwiło;-)
Ten otulaczek to fajna sprawa, a jeszcze się zastanawiam nad rożkiem!

reklama
Widze dziewczyny że nie tylko ja jestem taka ze niby dla małego wszystko już mam ale jeszcze coś dokupię.
Ja otulaczka nie mam mam rozek, Vanessa lubiła jak ją ciasno zawijałam do 3 miesiąca to miałam taki cienki kocyk i ją można powiedzieć kneblowałam nim i leciutku turlałam na łóżku(tylko tak zasypiała)

Vivenne jak mój Franek nie będzie chciał spać, to wypróbuję Twoje turlanie:-D
Zastanawiałam się nad tym rożkiem, czy w lato jest potrzebny, ale jak piszecie, ze dzieci lubią być takie opatulone, to jak tylko będzie mi dane wstać, to polecę i kupię :) A długo dzieciątko korzysta z takiego rożka?
brakuje mi jeszcze cieniutkiego kocyka z mikrofibry

My mamy otulaczek z TKmaxx - jakiś zza ocenau znaczy się. Prawdopodobnie więc, nie tylko u Kany w Kanadzie są popularne, ale też w USA. Dużo jest tego w Tkmaxx.

Przyszła nasza karuzelka! Cudna!

Łóżeczko mamy już ubrane. Zakryjemy chyba folią.

Misia pokaz koniecznie, ja tez jestem ciekawa:))))

No ja pierwszy raz zobaczylam taki otulaczek w programie Kim & Kourtney Take Miami czy jakos tak....i pomyslalam ,ze od nadmiaru pieniedzy je powaliło,zeby tak dziecko zawijac..... hahhahaha a teraz sama bede praktykowac:p hahaha

reklama
Do góry