reklama
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
kana jak Ty się tam uchowałaś bez igły i nici???
U Kany wszystko jest ze stali więc nie musi nic szyć
sieczunia
Fanka BB :)
Mój Małżonek wczoraj wstawił nam do pokoiku łóżeczko i je wyczyścił, bo łóżeczko dostaliśmy od mojej kuzynki i tak się teraz zastanawiam, jak Kobitki ubieracie łóżeczko, bo póki co to materac na to prześcieradło i ochraniacz wystarczy co? Pościel póki co chyba jeszcze niepotrzebna? Mam kupioną, ale się zastanawiam czy już jej używać, bo zawsze można przykryć kocykiem. No i jak z tymi śpiworkami do spania, czy w
lipcu/sierpniu będą potrzebne?
Ja póki co laktatora nie kupuję, bo nie wiem jak to będzie z tym karmieniem, jak będzie potrzebny, to wtedy kupię.
lipcu/sierpniu będą potrzebne?
Ja póki co laktatora nie kupuję, bo nie wiem jak to będzie z tym karmieniem, jak będzie potrzebny, to wtedy kupię.
mgielka2008
hej
podobnie jak sieczunia
laktatora nie kupuje bo zobacze jak będzie z karmieniem
co do łózeczka to na początek u mnie był ochraniacz, prześcieradło, baldachim, pościel wyjęta była, bo Oliwia spała w rożku,
teraz też tak zrobię, ale dziś mąż odebrał przesyłkę z poczty i ubrałam kołyskę... baldachim trochę za długi pomyślę co z tym zrobić, na razie położone jest wszystko, potem i tak będe prała to więc pościeli na pewno na początek nie położę
podobnie jak sieczunia
laktatora nie kupuje bo zobacze jak będzie z karmieniem
co do łózeczka to na początek u mnie był ochraniacz, prześcieradło, baldachim, pościel wyjęta była, bo Oliwia spała w rożku,
teraz też tak zrobię, ale dziś mąż odebrał przesyłkę z poczty i ubrałam kołyskę... baldachim trochę za długi pomyślę co z tym zrobić, na razie położone jest wszystko, potem i tak będe prała to więc pościeli na pewno na początek nie położę
Załączniki
edytakornel
Bardzo ładna pościel, żywe kolorki, podoba mi się, a baldachim wg mnie w sam raz, nigdy nie miałam baldachimu więc wydaje mi się że jest ok.
Ja też pościeli nie używałam, leży do tej pory schowana tzn kołdry, do pościeli dałam kocyk, a mały początkowo spał w rożku a potem przykryty kocykiem bo było gorąco.
Laktatora też nie kupuje , zobaczymy jak będzie z karmieniem.
Ja też pościeli nie używałam, leży do tej pory schowana tzn kołdry, do pościeli dałam kocyk, a mały początkowo spał w rożku a potem przykryty kocykiem bo było gorąco.
Laktatora też nie kupuje , zobaczymy jak będzie z karmieniem.
mgielka2008
Ojej a wiecie że ja też nigdy nie mialam haha, bo z Oliwią to byłam przeciwniczką, że kurz się zbiera, że nie ma co, a teraz stwierdziłam że kołyska i tak będzie tylko gdzieś na pierwsze 5-6 miesięcy więc a co tam, zaszalałam, haha
potem mam łózeczko turystyczne takie full wypas, ma wibracje, melodyjki światełko, dwa poziomy leżenia, no takie ze wszystkimi potrzebnymi i niepotrzebnymi bzdetami haha więc już w tym łóżeczku nie będe montować żadnego baldachimu ale kołyska tak cudnie wygląda, no i rożek mnie zaskoczył piękne wykonanie
potem mam łózeczko turystyczne takie full wypas, ma wibracje, melodyjki światełko, dwa poziomy leżenia, no takie ze wszystkimi potrzebnymi i niepotrzebnymi bzdetami haha więc już w tym łóżeczku nie będe montować żadnego baldachimu ale kołyska tak cudnie wygląda, no i rożek mnie zaskoczył piękne wykonanie
edytakornel
Mgiełko, a łóżeczko turystyczne teraz kupowałaś? Bo ja też przymierzam się od dawna i nie wiem jakie
Misia1974
No i nasze łóżeczko dziś przyjechało :-)
Zaraz podjadą stolarze i w końcu skończymy pokój Małgoni. DOstanie ... lustro na Dzień Dziecka.
Jutro pozawieszamy nalepki, zmontujemy łóżeczko. ZAcznie w końcu pokój Lidki wyglądać jak pokój Lidki.
Zaraz podjadą stolarze i w końcu skończymy pokój Małgoni. DOstanie ... lustro na Dzień Dziecka.
Jutro pozawieszamy nalepki, zmontujemy łóżeczko. ZAcznie w końcu pokój Lidki wyglądać jak pokój Lidki.
reklama
Mgiełko, ślicznie! Naprawdę bardzo mi sie podoba a baldachim chyba nawet lepszy jak jest dłuższy, będziesz mogła szczelniej zakryć ;-)
Misiu, a u Ciebie to wyprawka dla dwóch panien wyszła ;-) i super, niech 'sie robi', a Ty pochwal się potem pokojami
Misiu, a u Ciebie to wyprawka dla dwóch panien wyszła ;-) i super, niech 'sie robi', a Ty pochwal się potem pokojami