reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

moniamonia - ja go używałam blisko 7 lat temu - był z tandetnego silikonu, który szybko stracił wygląd, zrobił się jakiś dziwny kolor na nim, no i jak dla mnie to słabo odciągał. Tylko nie wiem, czy po tylu latach można go porównywać do nowych, wyprodukowanych niedawno pewnie z lepszych już materiałów.

kroma - laktator nadano już wczoraj - 4 godz po złożeniu przeze mnie zamówienia, dostałam info z firmy kurierskiej, że dostawa dziś.

reklama
a u nas wczoraj przyszedł materac,dzis lozeczko -nakazała jutro mężowi poskrecac niech sie wietrzy bo skurcze na ktg niezłe więc może już za3tyg będzie potrzebne .Ech a ją nawet go na żywo nie zobaczę :baffled::baffled:smutno mi przez ten pobyt w szpitalu.

justynka - głowa do góry! Już wkrótce zobaczysz i łóżeczko i malucha w łóżeczku. Szpital to dobijające miejsce, czas się strasznie wlecze... Jak się w ogóle czujesz? Skurcze na ktg, a poza tym masz jakieś inne objawy zbliżającego się porodu?

Pyśka literki super:) My dla Frania chcemy zamówić takie tylko drewniane :)
Justyna trzymaj się tam ciepło. Ja co prawda leżę w domu, ale wiem, ze ciężko przeleżeć tyle czasu a w szpitalu musi być 100 razy gorzej, ale wiadomo, ze nie robimy tego dla siebie a jaką piękną nagrodę otrzymamy potem za nasz trud:happy2:

Śliczne, szkoda, że ja nie mam takich zdolności. Wczoraj w biedronce zakupiłam takie oto ozdoby. Czekam tylko na zmontowanie łóżeczka i będę zdobić ścianę.
DSCF2248.jpgDSCF2249.jpg

Załączniki

• DSCF2248.jpg
    DSCF2248.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF2249.jpg
    DSCF2249.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 30
Nineczka :-D ja ostatnio tak odpruwałam zamek z bluzy że poszła do wywalenia bo dziury się zrobiły! SAME oczywiście :-)

reklama
Do góry