reklama
to u mnie było identycznieviv - i super, bo u mnie sprawdził się bardzo! Jedno, z czego nie do końca byłam zadowolona to spacerówka za mało moim zdaniem wyprofilowana i ten bąk mój mały zjeżdżał mi w niej na boki trochę.
Przyszedł dziś stojak pod wanienkę i już się w nim zakochałam :-) jest super stabilny i wygląda konkretnie, aż się zdziwiłam i jeszcze przewijak na łóżeczko - też spoko:-)
Ale chyba muszę dokupić jakieś cieplejsze ciuszki....bo już przestaję wierzyć w tegoroczne lato...
Ale chyba muszę dokupić jakieś cieplejsze ciuszki....bo już przestaję wierzyć w tegoroczne lato...
O tym samym dziś pomyślałam....
Ewelina245
Fanka BB :)
nineczka
kroma - dziś dzwoniłam z tym laktatorem, bo na allegro pokazało mi, że dwa razy zamówiłam, choć zrobiłam to raz i babeczka powiedziała, że już jutro paczka u mnie będzie. Dam znać jak tylko ją dostanę Dziś kupiliśmy fotelik, wanienkę i etui na smoczek - chyba mam już wszystko. Tak myślę...
Ewelina - fajny wózeczek
Ewelina - fajny wózeczek
reklama
moniamonia
Przyszedł dziś stojak pod wanienkę i już się w nim zakochałam :-) jest super stabilny i wygląda konkretnie, aż się zdziwiłam i jeszcze przewijak na łóżeczko - też spoko:-)
ehhh jeśli będzie jak w zeszłym roku, to będzie źle i dzieciaczki nam ani spodenek nie założą krótkich, ani nie powietrzą...
Coleta nineczka, dzięki. ja też się boję właśnie spać z maluchem i zastanawiam się jak to wszystko
zorganizować, żeby było jak należy.
Nineczka, a co jest nie tak z tym baby ono? Dostałam ręczny w prezencie, ale skoro mówisz że do niczego, może lepiej zainwestować w avent? Później nie będzie czasu na testy.
Ostatnia edycja: