reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

viv - i super, bo u mnie sprawdził się bardzo! Jedno, z czego nie do końca byłam zadowolona to spacerówka za mało moim zdaniem wyprofilowana i ten bąk mój mały zjeżdżał mi w niej na boki trochę.

reklama
Ja pościel już kupiłam ale tylko dlatego, że była w promocyjnym zestawie z ochraniaczem i poszewkami. Na początek jednak mamy śpiworek, więc kołderka poczeka sobie cierpliwie na swoją kolej.

Przyszedł dziś stojak pod wanienkę i już się w nim zakochałam :-) jest super stabilny i wygląda konkretnie, aż się zdziwiłam :-p i jeszcze przewijak na łóżeczko - też spoko:-)
Ale chyba muszę dokupić jakieś cieplejsze ciuszki....bo już przestaję wierzyć w tegoroczne lato...:baffled:

wózki super.

Nineczka- ja się czaję na tego sprzedawcę bo miałam u niego kupować. Jak ci przyjdzie to napisz mi jak długo szedł.

Witam, my wybraliśmy taki wózek:-)
1367681763340.jpg

Załączniki

• 1367681763340.jpg
    1367681763340.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 61
kroma - dziś dzwoniłam z tym laktatorem, bo na allegro pokazało mi, że dwa razy zamówiłam, choć zrobiłam to raz i babeczka powiedziała, że już jutro paczka u mnie będzie. Dam znać jak tylko ją dostanę :tak: Dziś kupiliśmy fotelik, wanienkę i etui na smoczek - chyba mam już wszystko. Tak myślę... :dry:

Ewelina - fajny wózeczek :tak:

nineczka- no to fajnie, bo ja też muszę kupić, mam już butelki i ten akurat laktator jest sprawdzony przeze mnie.

reklama
Przyszedł dziś stojak pod wanienkę i już się w nim zakochałam :-) jest super stabilny i wygląda konkretnie, aż się zdziwiłam :-p i jeszcze przewijak na łóżeczko - też spoko:-)
Ale chyba muszę dokupić jakieś cieplejsze ciuszki....bo już przestaję wierzyć w tegoroczne lato...:baffled:

ehhh jeśli będzie jak w zeszłym roku, to będzie źle i dzieciaczki nam ani spodenek nie założą krótkich, ani nie powietrzą...

Coleta nineczka, dzięki. ja też się boję właśnie spać z maluchem i zastanawiam się jak to wszystko
zorganizować, żeby było jak należy.

Nineczka, a co jest nie tak z tym baby ono? Dostałam ręczny w prezencie, ale skoro mówisz że do niczego, może lepiej zainwestować w avent? Później nie będzie czasu na testy.

Ostatnia edycja:
Do góry