reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Dziewczyny, koszule do karmienia były ostatnio w biedronce. Kupiłam i jest całkiem niezła, ale trzeba mniejszy rozmiar brać bo duże wypadają. Ja do porodu nie kupuję, szkoda kasy... a starych nie mam bo nie używam takich wynalazków ;) Pewnie będę rodzić w jakimś dużym T-shircie męża :)

Ostatnio kupiłam fajne staniki do karmienia w KappAhl. Teraz jest promocja- kupując 2 rzeczy trzecią dostaje się za darmo, więc naprawdę warto! Za 120 zł 3 staniki, jakościowo wydają się fajne.

Pyśka, u nas łóżeczko nawet nie jest skręcone :( A pościeli nie będę ubierać, spróbuję małego na początku w rożku kłaść a pościel na później... a z prześcieradłem mąż sobie poradzi jak będę w szpitalu :)

lizosomek, czyżby wózeczek firmy Jedo?

reklama
My mamy w końcu 2 łóżeczka - edno na parterze,a drugie na piętrze. Żadne jeszcze nie jest gotowe - szkoda, zeby się kurzyło. No i mamy kołyskę w sypialni. Do niej nie mam pościeli - zakładam, że Mała będzie spała bądź w śpiworku bądź w beciku bądź pod kocykiem.

Super bryki! Już nie mogę się doczekać kiedy mały znajdzie się w swojej- uwielbiałam pchać wózek i bardzo mi potem tego brakowało... My mamy wózek po starszej córce: http://tablica.pl/oferta/atlantic-baby-design-wozek-wielofunkcyjny-2-w-1-ID1JuFJ.html(zdjęcie z netu, bo nie umiem zrzucić jeszcze z aparatu, kolor ten sam - ma już 7 lat a wygląda i sprawuje się jak nówka).

Dziewczyny, jak tak was czytam to od razu mam ochotę lecieć się pakować i układać i przekładać... Niestety równie szybko mi przechodzi ;-)
Zamówiłam dziś laktator AVENT natural Laktator Ręczny NOWOŚĆ (3269659311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., mam nadzieję, że nie pożałuję, bo poprzednio miałam jakiś baby ono i okazał się do d... Albo to moje cycki okazały się do d... :sorry2::baffled:

Poprane mam wszystko oprócz wózka, leżaczka i zabawek - wczoraj składałam mini skarpetki i czapeczki - nawet nie wiadomo jak to złożyć :-D Jeszcze wanienka (myślałam, że uniknę tego zakupu, ale się jednak nie da) i fotelik kołyska. Z tym zwlekamy z braku kasy. W razie czego mam fotelik następny, który jest od urodzenia, ale to nie nosidełko, musiałabym bąbla od razu do wózka przekładać. Sobie już chyba mam wszystko, więc teraz tylko czekać...

moniamonia - z pościelą poczekam do jesieni, aż zrobi się chłodniej. Nie wiem jak mały, ale moja starsza córcia bardzo nie lubi ciepła i zawsze się śmiałam, że ma zepsuty termostat - spała z kołdrą obok i do dziś jej zostało :D Łóżeczko wstawiam jedno do sypialni i jedno na parter. Od razu mały ląduje w łóżeczku, ja boję się spać z dzidziem...

Ostatnia edycja:
Piekne wózki, dziewczątka :tak: to chyba już tylko my nie mamy...

Pyśka, nasze łóżeczko stoi, materacyk w folii na nim, pościel i kocyki gotowe, ale schowane ;-)

nineczka ja mam tej samej firmy wózek co ty tylko taki kolor 3092590027[2].jpg

Załączniki

• 3092590027[2].jpg
    3092590027[2].jpg
    40 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry