reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Dzięki kochane za informacje bałam się że trafie na jakieś badziewia a wiem że niektóre z was zamawiały więc zanim zamówiłam wolałam się skontaktować co do jakości :-)

reklama
Dziewczyny ma już któraś z Was ubrane łóżeczko?? albo planuje to zrobić w najbliższym czasie?

kota- mi też skrzypiał, ale szybko mi dość szło odciąganie bo miałam nawał. A teraz muszę nowy bo wyrzuciłam tamten. Gumki zgrzybiały bo stał w wilgoci i nie zauważyłam.

Misia-a te ciuchy widzę, że ze Stanów idą, to jeszcze dochodzi cło u nas na granicy. Więc około 23 % dowalą do ceny.

Ja widziałam jeszcze tanie koszule w Pepco po 10, 15 zł i są takie co można odchylać.

Pyśka
- mi M ubierze jak będę w szpitalu, zawsze tak robił. Bo potem się to kurzy wszystko. Ja już łóżeczko mam i materac, pościel też, ale założy M.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ma już któraś z Was ubrane łóżeczko?? albo planuje to zrobić w najbliższym czasie?

To zadanie powierzyłam mojemu mężowi do realizacji w czasie mojego pobytu w szpitalu ;-) w zasadzie to muszę jeszcze uprać pościel. Łóżeczko jest już złożone, ale materac jeszcze w folii i pewnie postoi tak jeszcze kilka tyg. Mąż będzie miał jeszcze za zadanie przygotować wanienkę - umyć ją i wyparzyć.

Uroczyście oświadczam, że JESTEM GOTOWA :-) Uprzejmy Pan kurier przywiózł wózek (i wniósł mi go do garażu), póki co jest w częściach w kartonie, ale oczywiście nie mogłam się doczekać i przegrzebałam karton :-D. Ostatecznie wybraliśmy tutek grander, bo spełniał nasze wymagania: duże pompowane koła, amortyzatory. Nie jest to moje spełnienie marzeń, ale mieści się do bagażnika!! No i kolor jest bardziej jaskrawy niż na zdjęciach w necie, a torbę wymienię na inną, bo ta mi się nie podoba. Wybraliśmy kolor czarno-zielony.

To zdjęcie z aukcji allegro:

GRANDER_ALU_G3.png
i fotelik do tego:

stone

I tylko na Krzysia czekamy :-)

PS przepraszam za wielkość zdjęć :zawstydzona/y:

Ja także zostawiam to zadanie mężowi, przygotuje kołyske jak ja bede w szpitalu. Przy Tomku tak ładnie wszystko wyglądało po powrocie do domku, aż się wzruszyłam.

Anka gratuluje zakupu, bardzo ładny wózeczek:]

reklama
Do góry