reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
jakos te materiałowe przyborniki mnie nie przekonują,,,

Anka-skakanka- te co pokazałaś sa niezłe. (poprawiam sie, są super)..ale szkoda mi chyba kasy, drogie :-(...w ikei widziałam takie plastikowe "pudełka" na łóżeczko...takie chyba kupie...generalnie nie mam ani szafek, ani komody ani żadnych pustych półek, sypialnia mała...a gadżetów przybywa....cos trzeba będzie zorganizowac...

o takie coś z IKEA do zawieszenia na łóżeczko, koszt 19 zl za 3 szt
03936_PE084479_S3.jpg
Mnie się te co Ania wklaiła nie otwierają......
a te w Ikea wczoraj widziałam i nawet w pierwszej chwili byłam za, ale mój maż mi pokazał, ze one mało wytrzymałe jekieś....urwane klapki były, coś tam pęknięte.....zrezygnowałam.....

Ja nie będę urzywała stojaka pod wanienke, dziewczynki kąpałąm zawsze na łąwie w salonie ręcznik rozkłądałąm na kanapie i tak teraz tez będę robić:tak:

reklama
Ja przybornika nie używałam, dla mnie to zbędny wydatek.
Stojak pod wanienkę za to dla mnie jest rewelacyjnym wynalazkiem, szczególnie w pierwszych tygodniach po porodzie :) my używaliśmy długo, chyba jakoś do 5 miesiąca życia Q, później już mały przeskoczył do kąpieli w dużej wannie.

Do góry