Fjny zestawik, ale się zastanawiam w jaki sposób tę torbę do wózka przyczepić....;-)a co myślicie o takiej torbie do wózka??nie mam, muszę dokupić, a nie mam pojęcia jaka torba do wózka jest praktyczna, na co zwrócić uwagę, mamy doradźcie
ŚLICZNY KOMPLET: TORBA + PARASOLKA DO WÓZKA 34 wz. (3235919187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
anka-skakanka
Fanka BB :)
Kinderek na wóżku są haczyki i przy torbie też ;-)
Mnie się te co Ania wklaiła nie otwierają......jakos te materiałowe przyborniki mnie nie przekonują,,,
Anka-skakanka- te co pokazałaś sa niezłe. (poprawiam sie, są super)..ale szkoda mi chyba kasy, drogie :-(...w ikei widziałam takie plastikowe "pudełka" na łóżeczko...takie chyba kupie...generalnie nie mam ani szafek, ani komody ani żadnych pustych półek, sypialnia mała...a gadżetów przybywa....cos trzeba będzie zorganizowac...
o takie coś z IKEA do zawieszenia na łóżeczko, koszt 19 zl za 3 szt
a te w Ikea wczoraj widziałam i nawet w pierwszej chwili byłam za, ale mój maż mi pokazał, ze one mało wytrzymałe jekieś....urwane klapki były, coś tam pęknięte.....zrezygnowałam.....
Kinderek na wóżku są haczyki i przy torbie też ;-)
aha,.....ważne, by miała sporo przegródek i jakieś mocowania na butelki by się nie wylewało i takie bzdeciki.....;-)
Mamusie moje kochane, czy będziecie używały stojaka do wanienki? np coś takiego: Stojak-podstawka z suszarką pod wanienkę dużą (3197710636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy jak rozwiązujecie sprawę mycia dzidziusia..?
darenka
Ja natomiast bardzo sobie chwale wanienke ze stojakiem, bardzo stabilna, jak dla mnie wygoda, nie trzeba się schylać, teraz też będę używać.
Ewelina245
Właśnie taki stojak z wanienką zamawiam na allegro, koleżanki mają i są zadowolone. Stojak się składa i nie zajmuje dużo miejsca.
Mamusie moje kochane, czy będziecie używały stojaka do wanienki? np coś takiego: Stojak-podstawka z suszarką pod wanienkę dużą (3197710636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy jak rozwiązujecie sprawę mycia dzidziusia..?
przy wcześniejszych dzieciakach nie używałam, ale teraz kupiłam taki jak ten, tylko bez suszarki.....i w chromie....
reklama
kota-behemota
Q & H team
Ja przybornika nie używałam, dla mnie to zbędny wydatek.
Stojak pod wanienkę za to dla mnie jest rewelacyjnym wynalazkiem, szczególnie w pierwszych tygodniach po porodzie my używaliśmy długo, chyba jakoś do 5 miesiąca życia Q, później już mały przeskoczył do kąpieli w dużej wannie.
Stojak pod wanienkę za to dla mnie jest rewelacyjnym wynalazkiem, szczególnie w pierwszych tygodniach po porodzie my używaliśmy długo, chyba jakoś do 5 miesiąca życia Q, później już mały przeskoczył do kąpieli w dużej wannie.