reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Kana, ale fajne śmieszne coś ;-)

Pysiu, zdjęcie dla Ciebie:
DSC_0476.jpg
:-D:-D:-D mamy wszystko do 1,5 roku chyba :-D a tą sukieneczkę z przodu to na wesele już naszykowałam, co nam się w rodzinie szykuje pod koniec lipca ;-)

Załączniki

• DSC_0476.jpg
    DSC_0476.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 87
nooo, dostaliśmy taki ogrom rzeczy, muszę to przejrzeć dokładnie, mniejsze zostawię, a większe pójdą na przeczekanie na razie do kartonów i do piwnicy ;-)

I ja się pochwalę.....poleciałam dziś do lumpka i zakupiłam za całe 95 zł:
34 body ( 29 krótki rękaw, 5 na ramiączka)
2 rampersy
7 spodenek ( getry, sztruksiki itp.)
1 bolerko- sweterek
2 półśpiochy
3 sukienusie
1 spódniczka
4 bluzeczki długi rękaw
2 koszulki krótki rękaw
2 kapelusiki
Następnie poszłam do tej dziewczyny co ogłaszała się na tablicy pl i za 50 zł przyniosłam sporo markowych ślicznych ciuszków ( większość nexta):
2 kaftaniki długi rękaw
4 body krótki rękaw
3 body długi rękaw
4 rampersy
1 śpioszki
2 bluzezki
1 półśpioszki
4 ajace
7 czapek
1 spodnie sztruksowe ogrodniczki
1 sukienusia jeansowa.
Chciała ode mnie po 2 zł za sztukę, a ja dałam jej zamiast chyba 34 zł 40, to nie chciała wziąć, dorzuciła czapeczki i coś jeszcze....jak zdecydowałam, ze jeszcze wezmę 4 ciuszki i dałam jej 10 zł to znów nie chciała i dorzuciła sukienkę, spodenki i coś tam jeszcze....Mówiłam, ze ma wziąć, bo tak naprawdę 50 zł to żadne pieniądze za tyle rzeczy, a i malutkiej niewiele za to kupi......powiedziałam, że jak malutka będzie wyrastała to ma dawać cynka i zawsze chętnie podjade coś wybrać.....

reklama
Do góry