reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Darenka, ładny wózek, też go oglądałam. Brałam pod uwagę ale wciąż myślę i chyba wrócę do Mutsy ze względu na wagę i koła.
Ja wstawiam jedną z rzeczy które mam (prócz tego leżaczek i kilka ciuszków). Dostałam od siostry i chyba na 4 miesiące będzie spokój. simplicity-4-in-1-deluxe-bassinet-adjoining-sleeper_5338242.jpg

Załączniki

• simplicity-4-in-1-deluxe-bassinet-adjoining-sleeper_5338242.jpg
    simplicity-4-in-1-deluxe-bassinet-adjoining-sleeper_5338242.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Agne, ale super kołyska... Fantastyczna sprawa ;D

Też o kołysce myślała, ale ktoś może próbował już te płozy które do drewnianego łóżeczka można dokupić i w ten sposób przerobić je na kołyskę? Takie dwa w jednym?

darenka śliczny wózeczek i kocyk

Agne kołyska super myślałam nawet nad kupnem jej ale zrezygnowałam bo za krótko bym jej urzywała.

Ja tak szybko napiszę co dziś kupiliśmy, bo padam:
laktator elektr Tommee Tippee
osłonki na sutki Tommee Tippee
2 prześcieradła na gumkę ( Ikea),
organizer na łóżeczko , ale wąski ( Ikea),
pudełka z materiału ( Ikea)
koszula nocna do karmienia na ramiączka tym razem,
pudełko na smoczek,
przytulanko- kocyk
pampersy 1 op
pieluchy tetrowe- kolorowe 3 szt- lepsze jakby co.....do lekarza czy w goście.....
Aaaaaaa i przyszły naklejki te duże ze słonkiem i tęczą- cudne są......a ja w szoku, ze już dziś dotarły.....i mam jeszcze jakieś awizo, ciekawe co przyszło......
A no i mój mąż rozłożył łóżeczko......

reklama
Do góry