reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama

Aniu, moim zdaniem bardzo fajne te organizery, szczególnie ten na łóżeczko, ale czy to nie będzie się trochę kurzyć tak na wierzchu? Ja do pieluszek kupiłam takie zwykłe pojemniki z pokrywką jak do zabawek, tylko trochę mniejsze. Plastikowe kubełki, łatwo się otwierają a pokrywka zabezpiecza przed wszystkim, co może je okapać, oblać czy osiąść ;)

jakos te materiałowe przyborniki mnie nie przekonują,,,

Anka-skakanka- te co pokazałaś sa niezłe. (poprawiam sie, są super)..ale szkoda mi chyba kasy, drogie :-(...w ikei widziałam takie plastikowe "pudełka" na łóżeczko...takie chyba kupie...generalnie nie mam ani szafek, ani komody ani żadnych pustych półek, sypialnia mała...a gadżetów przybywa....cos trzeba będzie zorganizowac...

o takie coś z IKEA do zawieszenia na łóżeczko, koszt 19 zl za 3 szt
03936_PE084479_S3.jpg

Ostatnia edycja:
jakos te materiałowe przyborniki mnie nie przekonują,,,

Moniamonia- te co pokazałaś sa niezłe...ale szkoda mi chyba kasy...w ikei widziałam takie plastikowe "pudełka" na łóżeczko...takie chyba kupie...generalnie nie mam ani szafek, ani komody ani żadnych pustych półek, sypialnia mała...a gadżetów przybywa....cos trzeba będzie zorganizowac...
te pojemniki są rewelacyjne....nie wedziałam dopóki nie kupiłam Klaudii do segregowania bielizny....są bardzo stabilne, porządnie odszyte- od spodu zapina się je na zamek błyskawiczny i jeszcze mają usztywniająca wkładkę od środka- szczerze polecam........a na półkach prezentują się bardzo ładnie,.....:tak:

Co do przybornika - mnie on się podoba, wkleiłam, bo chyba takiego nikt jeszcze nie pokazywał... i tyle ;-) Wydaje mi się, że przez to iż jest plastikowy będzie łatwiejszy do utrzymania czystości.

reklama
Do góry