reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

zaczynają mi kurierzy przywozić wyprawkę..dziś mi przysłali np. przewijak...w mieszkaniu pobojowisko....Tatus wszystko na raz uklada, przestawia, mebli nam brakuje...echh...byle tylko Mała nie zechciała szybciej się urodzic...zanim to ogarniemy...echhhh...czuję PANIKĘ..:szok:

przewijak i recznik..
DSCN3520.jpg

Załączniki

• DSCN3520.jpg
    DSCN3520.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Kinderek to chyba cały pokój naklejkami wykleisz...Będzie niunia miała jak w bajce.
kurcze ale tanie to one nie są :shocked2:ja narazie nie wydaję na takie pierdołki.
Zresztą u nas chyba będą tylko 2 obrazki na ścianie, a tak to stawiam na zabawki do oglądania typu łuk, karuzelka itd. nie chcę przesadzić.

Cat, Coleta ładne łóżeczka wybrałyście!

bardzo fajne łóżeczka dziewczyny
naklejki super, moja Oliwia miała zestaw numer 9 ten z motylkami i tej samej firmy bobasy, teraz jednak ma w pokoju na jednej ścianie moje niby dzieło hihi, kupiłam akwarele ścienne i sama jej pomalowałam kucyki Pony jak znajde jakies foto na kompie to się pochwale

Kindere, ale bajkowy raj szykujesz.....my nie mamy miejsca na osobny pokoik dla Małej, łóżeczko będzie w sypialni...kupiłam kiedys naklejki, takie wielkie w Biedronce, chyba za 8 zł:) tylko gdzie ja je nakleje....

Dziewczyny śliczne te łóżeczka, a co do naklejek to łóżeczko Gabrysia będzie stało u nas w sypialni wiec a tyle nie będę naklejać ale chciałąbym taka większą naklejke np. Kubusia puchatka.

reklama
Do góry