reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

No ja niestety kupiłam miękkie w h&m i są jak szmaty :eek: Do moich rozmiarów to zabudowane jak czołg potrzebne :confused2:

Nad kremem na słońce też się zastanawiam - ten linomag wygląda nieźle. Ja mam zamiar spacerować jak najszybciej. Z młodą w listopadzie pierwszy raz na spacer już po kilku dniach wyszłam, bo pogoda była niezła.

reklama
Ja też właśnie chyba kupie ten krem a każdą pogode Nivea.

Dziewczyny mam pytanie ile pampersów mam spakować do szpitala starczy 20

Nineczka, ja też nie trawię miękkich dlatego mam spakowane do szpitala normalne moje staniki w których chodzę na co dzień! po cholerę mam kupować coś czego i tak nosić nie będę? a jak z jednego tak z drugiego można spokojnie pierś wyjąć! już to testowałam :D

Ostatnia edycja:
a ja kasę z ZUSu dostanę dopiero 21 maja.....nadal nie mam nic przygotowanego, nawet pólki na ubranka jeszcze nie mamy, więc siedzą w reklamówce...łóżeczko w pudle i tyle.....:szok:

ann - jak już dostaniesz kasę i rzucisz się w wir przygotowań to przynajmniej pewnie nie przenosisz po terminie ;-) Ja szału nie mam, serio - mało ubranek na 56, dosłownie kilka sztuk, po kilka pieluch tetrowych i flanelowych, wkładki laktacyjne, podkłady, maść na brodawki, paczka pieluch "1", pościel, jedna butelka i wsio. Jak coś zabraknie to potem dokupię, na razie bez paniki, bo mnóstwa rzeczy przy starszej córce nie wykorzystałam w ogóle.

Właśnieeeeee muszę małą butelkę kupić :szok: bo 2 duże mam a małej jakoś nie kupiliśmy ;/

Ta moja lista zamiast się skracać to jest coraz dłuższa :baffled:

dzisiejszy nabytek:

Załączniki

• zdjęcie (2).jpg
    zdjęcie (2).jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry