reklama
Kinderek zakupy udane, nie ma co zapodaj fotki ubranek i pościeli
postaram sie linki odszukać, bo ja nie ogarniam wstawiania fotek........
dziewczyny kupujecie rożek???jest on potrzebny w lecie???moje znajome zazwyczaj mówią, że go wcale nie używaly...
Ja kupiłam bo z moimi dziewczynkami używałam i to bardzo......mój mąż bezz niego bał sie dziecko wziąc na ręce......a później służył jako kołderka, kocyk czy coś w tym stylu.....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
póki co i tak nie mam za co kupowac....czekam na kase z ZUSU....i od ponad miesiąca nic:-( beznadzieja.....
Nasz bydżet bardzo mocno nadszarpnięty......bardzo, ruszone to co na inne cele było, nawet kasa Klaudii- trudno....teraz juz nie ma grosza na dokupowanie reszty, a jakie ze 3 tyś by się przydały tak na luzie.....poczekamy z czym się da do po porodzie, wpłynie kasa z PZU i jakie becikowe pewnie się będzie należec.....może babcie coś rzucą.....zobaczymy.....remont bardzo nas pociągnął, a jeszcze konca nie widać.....
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Ann ja miałam dla Maksa ale on mi dosłownie kurwi** dostawał w nim więc użyłam go ze 3 razy na 10 minut żeby były go potrzymał i poszedł w odstawkę.
Mam go w domu i zobaczymy jak Hana zareaguje ale mi ogólnie nie wygodnie jest nosić dziecko w rożku ;/ boję się ze mi wyjedzie z niego
Mam go w domu i zobaczymy jak Hana zareaguje ale mi ogólnie nie wygodnie jest nosić dziecko w rożku ;/ boję się ze mi wyjedzie z niego
moniamonia
Fanka BB :)
Nie można bobasa tak po prostu w kocyku zabrać ze szpitala? Czy przetransportować po prostu? Ja również obawiam się nieprzewidzianego wyjazdu maleństwa z rożka...
pościel taka: Pościel haftowana Cukierki P-2 różowy/biały 100 x 135 cm kołdra, 40 x 60 cm poduszka - Cukierki 801 RW (satyna bawełniana) - kod 25722 - Pościel dziecięca - GLÜCK
rożek : Rożek wiązany Krówka fioletowy 80 x 80 cm - Krówka 701 FI - kod 20713 - Pościel dziecięca - GLÜCK
druga pościel, ale tylko 2 częśi, poszwa i poszewka: POŚCIEL FERETTI QUINTETTO 5 CZ PRINCESS PINK (3182578737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
baldachim, cos takiego tylo cały różowy i bez bawełny u góry, cały z szyfonu, zamiast serduszka dużego na środku ma kokardkę i wiszące od niej serca... AMY TIULOWA MOSKITIERA BALDACHIM 3 SERDUSZKA HIT (3208433582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
prześcieradło z falbanką Amy : AMY KANGUREK PRZEŚCIERADŁO Z FALBANĄ SATYNA 140X70 (3169405110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
podkład bawełniany Motherhood, Podkład bawełniany pod prześcieradło, 65x120 cm - Motherhood - Świat niemowlaka - Smyk.com
taki komplecik.....fajny, bo nie jesy mega gruby..... Komplet WESOŁY MIŚ rozm. 74 Sofija OLMIK - świat małych odkrywców
body Body krótki rękaw baby - Pantofelek (NOF) - kod - Ubranka dla dzieci - GLÜCK
kaftanik Kaftan - Pantofelek (NOF) - kod - Ubranka dla dzieci - GLÜCK
śpiochy Śpiochy - Pantofelek (NOF) - kod - Ubranka dla dzieci - GLÜCK
półśpiochów nie mogę znaleźć, a są cudne.....
zestaw butelek TOMMEE TIPPEE ZESTAW STARTOWY DO KARMIENIA BUTELKĄ (3212211789) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przewijak PRZEWIJAK KLUPŚ TWARDY ŻYRAFA SAFARI na łóżeczko (3227972824) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
uspakajacze *Tommee Tippee* SMOCZKI 2 szt. uspokajające 0-3m (3228004950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To tak pokrótce.....
rożek : Rożek wiązany Krówka fioletowy 80 x 80 cm - Krówka 701 FI - kod 20713 - Pościel dziecięca - GLÜCK
druga pościel, ale tylko 2 częśi, poszwa i poszewka: POŚCIEL FERETTI QUINTETTO 5 CZ PRINCESS PINK (3182578737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
baldachim, cos takiego tylo cały różowy i bez bawełny u góry, cały z szyfonu, zamiast serduszka dużego na środku ma kokardkę i wiszące od niej serca... AMY TIULOWA MOSKITIERA BALDACHIM 3 SERDUSZKA HIT (3208433582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
prześcieradło z falbanką Amy : AMY KANGUREK PRZEŚCIERADŁO Z FALBANĄ SATYNA 140X70 (3169405110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
podkład bawełniany Motherhood, Podkład bawełniany pod prześcieradło, 65x120 cm - Motherhood - Świat niemowlaka - Smyk.com
taki komplecik.....fajny, bo nie jesy mega gruby..... Komplet WESOŁY MIŚ rozm. 74 Sofija OLMIK - świat małych odkrywców
body Body krótki rękaw baby - Pantofelek (NOF) - kod - Ubranka dla dzieci - GLÜCK
kaftanik Kaftan - Pantofelek (NOF) - kod - Ubranka dla dzieci - GLÜCK
śpiochy Śpiochy - Pantofelek (NOF) - kod - Ubranka dla dzieci - GLÜCK
półśpiochów nie mogę znaleźć, a są cudne.....
zestaw butelek TOMMEE TIPPEE ZESTAW STARTOWY DO KARMIENIA BUTELKĄ (3212211789) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przewijak PRZEWIJAK KLUPŚ TWARDY ŻYRAFA SAFARI na łóżeczko (3227972824) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
uspakajacze *Tommee Tippee* SMOCZKI 2 szt. uspokajające 0-3m (3228004950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To tak pokrótce.....
reklama
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Nie można bobasa tak po prostu w kocyku zabrać ze szpitala? Czy przetransportować po prostu? Ja również obawiam się nieprzewidzianego wyjazdu maleństwa z rożka...
No właśnie w większości szpitali nie wypuszczają dziecka jeśli nie jest spakowane w fotelik!!