reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

dziewczyny kupujecie rożek???jest on potrzebny w lecie???moje znajome zazwyczaj mówią, że go wcale nie używaly...

reklama
Kinderek zakupy udane, nie ma co:) zapodaj fotki ubranek i pościeli:)

postaram sie linki odszukać, bo ja nie ogarniam wstawiania fotek........:-D

dziewczyny kupujecie rożek???jest on potrzebny w lecie???moje znajome zazwyczaj mówią, że go wcale nie używaly...

Ja kupiłam bo z moimi dziewczynkami używałam i to bardzo......mój mąż bezz niego bał sie dziecko wziąc na ręce......a później służył jako kołderka, kocyk czy coś w tym stylu.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
póki co i tak nie mam za co kupowac....czekam na kase z ZUSU....i od ponad miesiąca nic:-( beznadzieja.....

póki co i tak nie mam za co kupowac....czekam na kase z ZUSU....i od ponad miesiąca nic:-( beznadzieja.....

Nasz bydżet bardzo mocno nadszarpnięty......bardzo, ruszone to co na inne cele było, nawet kasa Klaudii- trudno....teraz juz nie ma grosza na dokupowanie reszty, a jakie ze 3 tyś by się przydały tak na luzie.....poczekamy z czym się da do po porodzie, wpłynie kasa z PZU i jakie becikowe pewnie się będzie należec.....może babcie coś rzucą.....zobaczymy.....remont bardzo nas pociągnął, a jeszcze konca nie widać.....:baffled:

Ja mam rożek po Matim piękny niebieski z misiem:tak: nie używany prawie bo dostał go jak skończył 2 miesiące... czyli już wyrósł z niego:tak:

Ann ja miałam dla Maksa ale on mi dosłownie kurwi** dostawał w nim :szok: więc użyłam go ze 3 razy na 10 minut żeby były go potrzymał i poszedł w odstawkę.
Mam go w domu i zobaczymy jak Hana zareaguje ale mi ogólnie nie wygodnie jest nosić dziecko w rożku ;/ boję się ze mi wyjedzie z niego :szok:

Nie można bobasa tak po prostu w kocyku zabrać ze szpitala? Czy przetransportować po prostu? Ja również obawiam się nieprzewidzianego wyjazdu maleństwa z rożka...

przeciez ze szpitala można dziecko zabrać w foteliku, bo i tak do auta pójdzie....hmm....miałam nie kupować rożka...

pościel taka: Pościel haftowana Cukierki P-2 różowy/biały 100 x 135 cm kołdra, 40 x 60 cm poduszka - Cukierki 801 RW (satyna bawełniana) - kod 25722 - Pościel dziecięca - GLÜCK
rożek : Rożek wiązany Krówka fioletowy 80 x 80 cm - Krówka 701 FI - kod 20713 - Pościel dziecięca - GLÜCK
druga pościel, ale tylko 2 częśi, poszwa i poszewka: POŚCIEL FERETTI QUINTETTO 5 CZ PRINCESS PINK (3182578737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
baldachim, cos takiego tylo cały różowy i bez bawełny u góry, cały z szyfonu, zamiast serduszka dużego na środku ma kokardkę i wiszące od niej serca... AMY TIULOWA MOSKITIERA BALDACHIM 3 SERDUSZKA HIT (3208433582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
prześcieradło z falbanką Amy : AMY KANGUREK PRZEŚCIERADŁO Z FALBANĄ SATYNA 140X70 (3169405110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
podkład bawełniany Motherhood, Podkład bawełniany pod prześcieradło, 65x120 cm - Motherhood - Świat niemowlaka - Smyk.com
taki komplecik.....fajny, bo nie jesy mega gruby..... Komplet WESOŁY MIŚ rozm. 74 Sofija OLMIK - świat małych odkrywców
body Body krótki rękaw baby - Pantofelek (NOF) - kod - Ubranka dla dzieci - GLÜCK
kaftanik Kaftan - Pantofelek (NOF) - kod - Ubranka dla dzieci - GLÜCK
śpiochy Śpiochy - Pantofelek (NOF) - kod - Ubranka dla dzieci - GLÜCK
półśpiochów nie mogę znaleźć, a są cudne.....
zestaw butelek TOMMEE TIPPEE ZESTAW STARTOWY DO KARMIENIA BUTELKĄ (3212211789) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przewijak PRZEWIJAK KLUPŚ TWARDY ŻYRAFA SAFARI na łóżeczko (3227972824) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
uspakajacze *Tommee Tippee* SMOCZKI 2 szt. uspokajające 0-3m (3228004950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To tak pokrótce.....

reklama
Nie można bobasa tak po prostu w kocyku zabrać ze szpitala? Czy przetransportować po prostu? Ja również obawiam się nieprzewidzianego wyjazdu maleństwa z rożka...

No właśnie w większości szpitali nie wypuszczają dziecka jeśli nie jest spakowane w fotelik!!

Do góry