reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
No, a to samiuuuśki początek :-D wielorazowe i tak wychodzą taniej niż pampki, bo tu jest jako tako wydatek największy na początku (cwaniak jestem, bo już się naczytałam;-)), a do szpitala też mamy pampersy, żeby nie bylo zamieszania :tak:

Angie, cały autobus :-D

[h=3]Re: ANQA DUKANKA I KINDER NIESPODZIANKA.........[/h]przez anqa » maja 9th, 2013, 9:44
Dziś mam w planach pranie wyprawki, ale czy mi sie chce......chyba nie.......zobaczę.....
A to lista wczorajszych zakupów......dostałam rabat na kartę stałego klienta i kilka rzeczy ( gł ciuszki - 20%)......ok 70 zł mniej mnie zakupy kosztowały......ceny wpiszę już po rabacie....
pościel Gluck- (poszewki i ochraniacz)175,57 zł
posciel Fereti ( poszewki) 96,03 zł
baldachim z szyfonu 88,27 zł
przewijak z żyrafką 48,50 zł
chusteczki Nivea- 1 opak w pudełku ( zakup ze wzgl na pudełko, bo pampers już pudełek nie produkuje)16,48 zł
zestaw startowy Tommee Tippee ( 2 butelki 260 ml ze smoczkami 0+, 2 butelki 150 ml ze smoczkami 0+, kubeczek od 4-7 miesiąca, 2 zapasowe smoczki 3+) 78,57 zł
termometr do kąpieli 7,28 zł
podkład pod prześcieradło Mothercare 53,35 zł
smoczki uspakajacze 2 szt 21,33 zł
rożek Gluck 75,66 zł
frida do noska 25,80 zł
szczotka Tommee Tippee do butelek 21,33 zł
płyn do prania i płukania Concertino ( do koloru i do białego)- w promocji w ogóle 48,48 zł
szczotka z naturalnego włosia+ grzebyk 12,13 zł
prześcieradło do łóżeczka 19,39 zł
czapeczka nico cieplejsza 15,20 zł
prześcieradło Amy zfalbanką do łóżeczka 86,33 zł
wkładki ( podpaski poporodowe duże) 3 op po 10 szt 14, 52 zł razem
podkłady jednorazowe 10 szt - 1 op. 9,69 zł
śpiochy fioletowe Gluck 37,6 zł
półśpiochy j/w 28 zł
kaftanik j/w 29,60 zł
body j/w 28 zł
komplecik : kurteczo- bluza z kapturkiem+ spodnie ( Sofija) 105,45 zł
skarpetki cienkie H&M 14,90 zł