reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Jeżeli ktoś kupuje Maxi-Cosi i dodatkowo chce montować fotelik do bazy (taka do isofixa) to polecam zestaw 3 w 1, który oferuje Maxi-Cosi. Baza family fix pasuje zarówno do fotelika na teraz dla niemowlaka (Maxi-Cosi Pebble 0-13 kg) jak i do drugiego fotelika (Maxi-Cosi Pearl 9-18 kg), który kupimy za jakiś czas.

HEj ja dziś wreszcie coś zakupiłam, tzn. zamiast wanienki z przewijakiem i półkami zakupiłam zwykły stelaż do zwykłej wanienki( tej nie kupiłam, bo wyszły) w Mama i Ja....zaoszczędziłam min 130 zł, a fajny i stabilny, a co najważniejsze składany stojak i po sprawie, gacie siteczkowe po porodzie 2 szt na razie, 10 pieluch tetrowych zwykłych białych, 5 szt kolorowych z Mothercare i 3 flanelki kolorowe też tej firmy, kojec też od nich taki w kształcie litery C do spania teraz i do karmienia później, 3 ręczniczki tez ich z kapturkami- fajniutkie ok 80 zł za 3 szt to dobra cena, niedrapki i 2 lżejsze czapeczki w smyku Koniec.....a w ogóle to nie wiem sama czego chcę i to jest najgorsze.....za duży wybór jest i tyle....

HEj ja dziś wreszcie coś zakupiłam, tzn. zamiast wanienki z przewijakiem i półkami zakupiłam zwykły stelaż do zwykłej wanienki( tej nie kupiłam, bo wyszły) w Mama i Ja....zaoszczędziłam min 130 zł, a fajny i stabilny, a co najważniejsze składany stojak i po sprawie, gacie siteczkowe po porodzie 2 szt na razie, 10 pieluch tetrowych zwykłych białych, 5 szt kolorowych z Mothercare i 3 flanelki kolorowe też tej firmy, kojec też od nich taki w kształcie litery C do spania teraz i do karmienia później, 3 ręczniczki tez ich z kapturkami- fajniutkie ok 80 zł za 3 szt to dobra cena, niedrapki i 2 lżejsze czapeczki w smyku Koniec.....a w ogóle to nie wiem sama czego chcę i to jest najgorsze.....za duży wybór jest i tyle....
ja tez zaczynam coś wymyślać raz mi sie podoba potem nie :baffled: to chyba przez te hormony

mam jechać do koleżanki w odwiedziny do kwidzyna i jakoś tyłka nie chce mi się ruszyć:baffled::-( boję się że na plecy nie wytrzymam albo wody płodowe mi odejdą

Dziewczynki ....nocka z kojcem zaliczona- jak dla mnie rewelacja, nawet się siusiu nie obudziłam....pod plecy fanie mi przylegał i nie bolały mimo wczorajszego maratonu sklepowego ....z czystym sercem polecam....:tak:
Lopop to wsiadaj i przyjeżdżaj, ja również z miłą chęcią Cię ugoszczę w moich remontowanych progach...serio.....:-):tak:

kinderek ja z poduchą śpię już ze 2 miesiące i nie wyobrażam sobie spania bez niej!

W szkole polecali ten octenisept na pępowinę, pielęgnację krocza po szyciu i blizny po cc, więc zakupiłam. Zamówiłam w aptece internetowej doz z transportu równoległego i zapłaciłam niecałe 20 zł.

reklama
anka-skakanka- a jaka masz poduszke??ten rogal z kulkami steropianowymi??
ja taki kupiłam, 70cm,,i jak dla mnie jest za gruby, za wielki, za twardy,,,jakos nie umiem sie na nim ułożyć:-(

Do góry