reklama
Jeżeli ktoś kupuje Maxi-Cosi i dodatkowo chce montować fotelik do bazy (taka do isofixa) to polecam zestaw 3 w 1, który oferuje Maxi-Cosi. Baza family fix pasuje zarówno do fotelika na teraz dla niemowlaka (Maxi-Cosi Pebble 0-13 kg) jak i do drugiego fotelika (Maxi-Cosi Pearl 9-18 kg), który kupimy za jakiś czas.
HEj ja dziś wreszcie coś zakupiłam, tzn. zamiast wanienki z przewijakiem i półkami zakupiłam zwykły stelaż do zwykłej wanienki( tej nie kupiłam, bo wyszły) w Mama i Ja....zaoszczędziłam min 130 zł, a fajny i stabilny, a co najważniejsze składany stojak i po sprawie, gacie siteczkowe po porodzie 2 szt na razie, 10 pieluch tetrowych zwykłych białych, 5 szt kolorowych z Mothercare i 3 flanelki kolorowe też tej firmy, kojec też od nich taki w kształcie litery C do spania teraz i do karmienia później, 3 ręczniczki tez ich z kapturkami- fajniutkie ok 80 zł za 3 szt to dobra cena, niedrapki i 2 lżejsze czapeczki w smyku Koniec.....a w ogóle to nie wiem sama czego chcę i to jest najgorsze.....za duży wybór jest i tyle....
ja tez zaczynam coś wymyślać raz mi sie podoba potem nie to chyba przez te hormonyHEj ja dziś wreszcie coś zakupiłam, tzn. zamiast wanienki z przewijakiem i półkami zakupiłam zwykły stelaż do zwykłej wanienki( tej nie kupiłam, bo wyszły) w Mama i Ja....zaoszczędziłam min 130 zł, a fajny i stabilny, a co najważniejsze składany stojak i po sprawie, gacie siteczkowe po porodzie 2 szt na razie, 10 pieluch tetrowych zwykłych białych, 5 szt kolorowych z Mothercare i 3 flanelki kolorowe też tej firmy, kojec też od nich taki w kształcie litery C do spania teraz i do karmienia później, 3 ręczniczki tez ich z kapturkami- fajniutkie ok 80 zł za 3 szt to dobra cena, niedrapki i 2 lżejsze czapeczki w smyku Koniec.....a w ogóle to nie wiem sama czego chcę i to jest najgorsze.....za duży wybór jest i tyle....
mam jechać do koleżanki w odwiedziny do kwidzyna i jakoś tyłka nie chce mi się ruszyć:-( boję się że na plecy nie wytrzymam albo wody płodowe mi odejdą
kota-behemota
Q & H team
u nas póki kikut pępowiny nie odpadł, to psikałam Octeniseptem i wycierałam patyczniem higienicznym naokoło, a jak już odpadł kikut to choć nic się nie paprało i było dość ładnie zagojone, to profilaktycznie przemyłam gencjaną, elegancko się zagoiło.
Dziewczynki ....nocka z kojcem zaliczona- jak dla mnie rewelacja, nawet się siusiu nie obudziłam....pod plecy fanie mi przylegał i nie bolały mimo wczorajszego maratonu sklepowego ....z czystym sercem polecam....
Lopop to wsiadaj i przyjeżdżaj, ja również z miłą chęcią Cię ugoszczę w moich remontowanych progach...serio.....:-)
Lopop to wsiadaj i przyjeżdżaj, ja również z miłą chęcią Cię ugoszczę w moich remontowanych progach...serio.....:-)
u nas też schodzi....na wszysto.....nawet pięknie pomaga w gronkowcowym zapaleniu skóry......mojej Klaudii przynosiłam na trądzik- rewelacja.....Kota ja też używałam Octeniseptu - kikut ładnie się goił, a teraz na jakiekolwiek rany go stosujemy dobry specyfik
anka-skakanka
Fanka BB :)
kinderek ja z poduchą śpię już ze 2 miesiące i nie wyobrażam sobie spania bez niej!
W szkole polecali ten octenisept na pępowinę, pielęgnację krocza po szyciu i blizny po cc, więc zakupiłam. Zamówiłam w aptece internetowej doz z transportu równoległego i zapłaciłam niecałe 20 zł.
W szkole polecali ten octenisept na pępowinę, pielęgnację krocza po szyciu i blizny po cc, więc zakupiłam. Zamówiłam w aptece internetowej doz z transportu równoległego i zapłaciłam niecałe 20 zł.
reklama