kota-behemota
Q & H team
ja mam dla Kuby gryka kokos i taki sma kupię dla drugiego dziecka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam dla Kuby gryka kokos i taki sma kupię dla drugiego dziecka.
Ooo widzę,że już dużo z Was myśli o pojazdach dla naszych pociech
Ja akurat szalenie myślę o ubrankach,pościelach i kocykach hi hi :-) ale jeśli chodzi o wózek to też trochę główkowałam.Otóż z mężem doszliśmy do wniosku,że to nasze pierwsze dziecko i nie będziemy oszczędzać na wózku (ale z przesadą oczywiście ) To przecież będzie jego pierwszy środek transportu i dla nas również jedna z najważniejszych rzeczy.
Chciałam tylko z Wami skonsultować (bo widzę,że wiedza tutaj jest ogromna)...
Podoba nam się bardzo wózek Bugaboo Cameleon.Jest piękny i można wybrać pojazd dla Malucha z wielkiej gamy kolorów.Tylko czy cena idzie w parze z jakością tego wózka? Wiecie coś na ten temat? Czy jest funkcjonalny,dobrze się nim porusza.A jak już się zdecydujemy to na pewno na opcje 2 w 1 Fotelik równiez chcemy zakupić osobno.
Dziękuję z góry za Waszą pomoc :-)