reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
cat ballou----my mieliśmy taki sam zestaw:-) Jasiek też nie znosił go od samego początku-ani gondoli ani spacerówki:-)a ja nie znosiłam go jeszcze bardziej niż Jasiek:-) do bagażnika nam się nie mieścił ten wózek, tzn. mieścił ale sposobem (mój mąż go umiał tam zmieścić bo ja nie):-)

mi się podobają boldry ecoline ale mają kiepskie opinie:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justyna, my mamy lekką spacerówkę dla Q z Peg Perego, super jestem z niej zadowolona, w ogóle zauważyłam ,że ta firma robi pozrądne wózki. My będziemy używać po-Kubusiowego Jumpera, jest ok, dojadę go do końca i sprzedam ;)))

Emmeljungi są śliczne :-)
Z prezentacji, które widziałam w necie wydają się być bardzo przemyślane pod kątem dziecka i rodzica i praktyczne. Inglesiany (te nie-retro) także są fajne. No ale, i tak trzeba iść do sklepu i podotykać, obejrzeć, pojeździć.

A ja się pochwalę, że mamy już wózek z fotelikiem, spacerówką, isofixem itp. Tj. w poniedziałek kupiliśmy emmaljungę (cały komplet z adapterami) - znalazłam na allegro ogłoszenie. Wózek jak nowy, jeszcze na gwarancji. Spacerówka nawet w opakowaniu, nigdy nie wyciągnięta i nieużyta. Poprzedni właściciel miał dwa wózki i tego prawie nie używał, zrezygnował zupełnie z niego, gdy dziecko dorosło do spacerówki. A. natychmiast go kupił :-) Może trochę za wcześnie, ale mamy problem z głowy :-) Wózeczek jest już u nas w piwnicy. My postawiliśmy na ten wózek, bo miał najlepsze opinie wśród wózków "terenowych" - a u nas w lesie to najważniejsze. Nam się nie sprawdzą małe i skrętne kółka. Poza tym moja córka opowiadała, że do dziś pamięta, jak jej kółka robiły "terterter", więc jestesmy przekonani, że jak najdłużej chcemy korzystać z pompowanych. Ja te "terterter" też niestety pamiętam.

dziś po usg kupiłam dla mojej w 90% dziewczynki ( jakoś narazie nie mam szału na róż... z Oliwią też nie miałam, poza tym powiedział płeć dość wcześnie więc jeszcze może się okazać, że chłopiec... )

kocyk dla bobo
DSC07903.jpg

reklama
Do góry