reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Kota mi tez sie podoba ,ale ja dziewczynki chyba bede musiała w niebieskim kolorku kupic hehehehe

wczoraj przez przypadek weszłam do duzego dzieciecego sklepu a tam w szok sie wbiłam .........ile nowosci hehehe przez 9 lat troche mi sie zapomniało :D
i oglądałam taki wózek nawet całkiem całkiem ,fajnie sie składa i super lekki :tak:

Navington – Producent Wózków Dziecięcych i Akcesoriów do Wózków tylko kurcze spacerowe siedzisko wydaje mi sie takie waskie i mało zabudowane po bokach hmmm no i w sumie to jednak wolałabym kupic sam głeboki z fotelikiem a spacerowkę pozniej

reklama
Kota! ale wspaniałe cuda w tym sklepie internetowym.Uwielbiam taki styl! patchwork,te kolory,rzeczy niby proste,bez wielu rażacych barw,ale typowo dziecięce...wszystko stonowane.Piękne!!!

Na pewno kupię tam kilka rzeczy...a co tam,czas zacząć kompletować wszystko dla Bąbelka :laugh2:

Dziewczyny jak macie jakieś namiary na fajne sklepy z gadżetami dla Maluchów to wrzucajcie linki...

Pyśka, ja bym rozważyła BabyMerc albo Makalu, bo mają pompowane koła, ale to zależnie od terenu, w którym będziesz się z wózkiem poruszała i ma kosz z wygodnym dostępem (po Jumperze mam uraz, bo musiałam na chama wciskać rzeczy do kosza, za wysoko pod siedziskiem/gondoląjest zawieszony), Quattro 4 ma fajny duży kosz na zakupy, no ale jest wysoko zawieszony, choć plusem tego jest, że nie będzie zahaczać o wyższe krawężniki.

Pyśka ja rozważałam baby merc q7, ale poszperałam w necie i wśród znajomych i okazało się, że to jednak nie będzie dobry wybór. Koleżance podczas przechodzenia przez jezdnię odpadło koło...

No właśnie wyglądowo jestem przekonana bardziej do BabyMerc. Co do kółek to u mnie jest bez znaczenia, bo wszędzie mam chodniki i nie mam w okolicy lasku czy innego nierównego terenu... Kółko może odpaść w każdym wózku jeśli jest źle zamocowane :D Jak na razie patrzę tylko na wygląd i cenę ale jak już przyjdzie czas kupowania to będę szperała w poszukiwaniu wad i zalet :)

Ja też głównie na wygląd póki co patrzę. Dlatego podobają mi się jedo. Piękne są też Emmaljunga, ale nie będę naciągała męża (podzieliliśmy się zakupami: ja łóżeczko, on wózek).

Pyśka, najlepiej przejedź się do Smyka i przejedź się po sklepie z każdym wózkiem z listy, przymierzysz się do każdego modelu , zobaczysz, jak Ci się go prowadzi, jakie ma amortyzatory itd.

Ooo widzę,że już dużo z Was myśli o pojazdach dla naszych pociech :-D
Ja akurat szalenie myślę o ubrankach,pościelach i kocykach hi hi :-) ale jeśli chodzi o wózek to też trochę główkowałam.Otóż z mężem doszliśmy do wniosku,że to nasze pierwsze dziecko i nie będziemy oszczędzać na wózku (ale z przesadą oczywiście :-p) To przecież będzie jego pierwszy środek transportu i dla nas również jedna z najważniejszych rzeczy.

Chciałam tylko z Wami skonsultować (bo widzę,że wiedza tutaj jest ogromna)...

Podoba nam się bardzo wózek Bugaboo Cameleon.Jest piękny i można wybrać pojazd dla Malucha z wielkiej gamy kolorów.Tylko czy cena idzie w parze z jakością tego wózka? Wiecie coś na ten temat? Czy jest funkcjonalny,dobrze się nim porusza.A jak już się zdecydujemy to na pewno na opcje 2 w 1 :) Fotelik równiez chcemy zakupić osobno.
Dziękuję z góry za Waszą pomoc :-)

reklama
Do góry