reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Ania, ZAZDROSZCZĘ morza!!!! cudownie musi być tak sobei po wydmach spacerować, aż się rozmarzyłam! i na plaże możesz chodzić z dzieckiem w chuście!!!! bardzo polecam, ja użytkowałam LennyLamb elastyczną, i zamierzam z drugim dzieckiem też się chustować (dokupię sobie kilka sztuk, a co!), bardzo wygodne rozwiązanie na takie wycieczki :)

a co do wózków, najlepiej jedź do sklepu i zobacz mniej więcej co na żywo Ci się podoba, jaki typ się fajnie prowadzi itd ipod tym kątem szukaj w necie:)

reklama
No tak,najlepiej jechać osobiście wybrać się do sklepu i przetestować :-) a jeśli chodzi o chustę to ekstra pomysł.Na pewno zakupię taki gadżet.Mały będzie czuł się bezpiecznie w takiej miejscówce :-D

Kota,dziękuję i uwierz,doceniam bardzo uroki mieszkania na półwyspie.A bez widoku morza było by mi smutno...

hej dziewczyny, ja tez narazie kupuje neutralne kolory bo moze sie odmieni, poza tym właśnie w zielonym czy niebieskim dziewczynka wygląda ok, natomiast chłopiec w różu to już nie przystoi hihih

co do gondoli to każdy robi jak mu wygodnie, Oliwia miała taki ze ma podnoszone oparcie w gondoli, byla pprzypięta pasami i spokojnie sobie siedziala w gondoli ;-) jak chciała, natomiast moje dziecko to śpioch i większosc spacerów przesypiała, teraz gdzies miesiąc temu dopiero przestała spać po południu, hihi taki śpioszek
czas pokaże jak będzie z drugim, natomiast u mnie to najważniejsze kryterium duża gondola oraz pompowane koła też duże

Ja również byłam w sklepie oglądać wózki :-D
Na początku byłam zakochana w Tako Jumper X ale sprzedawca w sklepie odradził nam go, bo jak twierdzi firma wycofuje się już z jego produkcji, gdyż zastąpił go Tako Warrior który jest jego lepszą wersją z większą gondolą (z tego co pamiętam o 6 cm). Ale mi wizualnie bardziej podoba się Jumper X :eek: ( według mnie jedynym wizualnym minusem w wersji spacerowej jest brzydko wiszący materiał z tyłu za budką).
My teraz zastanawiamy się nad tym wózkiem
TAMBERO TUTEK 3W1 ZOBACZ JAKOŚĆ+GRATIS+WYSYŁKA (2919038357) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam do was pytanie.które łóżeczko lepsze drewniane czy turystyczne.byłam w poniedziałek w sklepie i zakochałąm się w turkusowym łóżeczku turystycznym i właśnie sie zastanawiam czy jeśli dokupiłabym materac czy dzieckomogłoby tak spać w turystycznym łóżeczku.

Viv, wg mnie, jeśli jest regulowana wysokość podwieszenia materacyka, to spokojnie może spać w turystycznym, ale koniecznie dokupcie osobno porządny twardy materacyk, bo te z turystycznych są porażkowe, sama bym na tym nie chciała spać ze strachu o kręgosłup. Plusem jest na pewno to, że dzidzia się nie będzie obijała o szczeble, a to się często zdarza pomimo ochraniaczy.
Tylko z doświadczenia pamietam, jak Kuba zaczynał się obracać, podnosić w łóżeczku, to szczebelki okazały się bardzo pomocne, podciągał się na nich,. ale bez szczebli też sobie radził nieźle:)

to dla mam starszych dzieciaczków, które samodzielnie już jedzą, zobaczcie, jakie pięknie zestawy! ceny niestety też... :/
Bajeczne sztućce i naczynia dla dzieci, talerze i kubeczki – NaMoimStole.pl

reklama
vivienne - zgadzam się z kotą. Przy małej wolałam używać zwykłego, tylko podczas wycieczek spała w turystycznym właśnie przez materacyk. Wygodne ono nie jest tak na co dzień, chyba, że dokupisz porządny materacyk. Drewniane ma swoje zalety - tak jak pisała kota - ułatwia wstawanie, jest łatwiejsze w utrzymaniu w czystości przy śliniącym się przy ząbkowaniu bąblu.

kota - piękne - ale ceny niezłe, fakt

Do góry