reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Ania, ZAZDROSZCZĘ morza!!!! cudownie musi być tak sobei po wydmach spacerować, aż się rozmarzyłam! i na plaże możesz chodzić z dzieckiem w chuście!!!! bardzo polecam, ja użytkowałam LennyLamb elastyczną, i zamierzam z drugim dzieckiem też się chustować (dokupię sobie kilka sztuk, a co!), bardzo wygodne rozwiązanie na takie wycieczki :)

a co do wózków, najlepiej jedź do sklepu i zobacz mniej więcej co na żywo Ci się podoba, jaki typ się fajnie prowadzi itd ipod tym kątem szukaj w necie:)

reklama
No tak,najlepiej jechać osobiście wybrać się do sklepu i przetestować :-) a jeśli chodzi o chustę to ekstra pomysł.Na pewno zakupię taki gadżet.Mały będzie czuł się bezpiecznie w takiej miejscówce :-D

Kota,dziękuję i uwierz,doceniam bardzo uroki mieszkania na półwyspie.A bez widoku morza było by mi smutno...

hej dziewczyny, ja tez narazie kupuje neutralne kolory bo moze sie odmieni, poza tym właśnie w zielonym czy niebieskim dziewczynka wygląda ok, natomiast chłopiec w różu to już nie przystoi hihih

co do gondoli to każdy robi jak mu wygodnie, Oliwia miała taki ze ma podnoszone oparcie w gondoli, byla pprzypięta pasami i spokojnie sobie siedziala w gondoli ;-) jak chciała, natomiast moje dziecko to śpioch i większosc spacerów przesypiała, teraz gdzies miesiąc temu dopiero przestała spać po południu, hihi taki śpioszek
czas pokaże jak będzie z drugim, natomiast u mnie to najważniejsze kryterium duża gondola oraz pompowane koła też duże

Ja również byłam w sklepie oglądać wózki :-D
Na początku byłam zakochana w Tako Jumper X ale sprzedawca w sklepie odradził nam go, bo jak twierdzi firma wycofuje się już z jego produkcji, gdyż zastąpił go Tako Warrior który jest jego lepszą wersją z większą gondolą (z tego co pamiętam o 6 cm). Ale mi wizualnie bardziej podoba się Jumper X :eek: ( według mnie jedynym wizualnym minusem w wersji spacerowej jest brzydko wiszący materiał z tyłu za budką).
My teraz zastanawiamy się nad tym wózkiem
TAMBERO TUTEK 3W1 ZOBACZ JAKOŚĆ+GRATIS+WYSYŁKA (2919038357) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam do was pytanie.które łóżeczko lepsze drewniane czy turystyczne.byłam w poniedziałek w sklepie i zakochałąm się w turkusowym łóżeczku turystycznym i właśnie sie zastanawiam czy jeśli dokupiłabym materac czy dzieckomogłoby tak spać w turystycznym łóżeczku.

Viv, wg mnie, jeśli jest regulowana wysokość podwieszenia materacyka, to spokojnie może spać w turystycznym, ale koniecznie dokupcie osobno porządny twardy materacyk, bo te z turystycznych są porażkowe, sama bym na tym nie chciała spać ze strachu o kręgosłup. Plusem jest na pewno to, że dzidzia się nie będzie obijała o szczeble, a to się często zdarza pomimo ochraniaczy.
Tylko z doświadczenia pamietam, jak Kuba zaczynał się obracać, podnosić w łóżeczku, to szczebelki okazały się bardzo pomocne, podciągał się na nich,. ale bez szczebli też sobie radził nieźle:)

to dla mam starszych dzieciaczków, które samodzielnie już jedzą, zobaczcie, jakie pięknie zestawy! ceny niestety też... :/
Bajeczne sztućce i naczynia dla dzieci, talerze i kubeczki – NaMoimStole.pl

reklama
vivienne - zgadzam się z kotą. Przy małej wolałam używać zwykłego, tylko podczas wycieczek spała w turystycznym właśnie przez materacyk. Wygodne ono nie jest tak na co dzień, chyba, że dokupisz porządny materacyk. Drewniane ma swoje zalety - tak jak pisała kota - ułatwia wstawanie, jest łatwiejsze w utrzymaniu w czystości przy śliniącym się przy ząbkowaniu bąblu.

kota - piękne - ale ceny niezłe, fakt

Do góry