reklama
darenka
Fanka BB :)
A mi ta lista wydaje sie za mala. Na pierwsze 3 miesiace tylko tyle ciuszkow? Dziecko przebiera sie pare razy dziennie, wiec za chwile zabraknie ubranek. I spiochow i kaftanikow nie polecam, lepsze i wygodniejsze jest body i pajacyk.
Ja kupiłam na ebay za bezcen dużą paczkę ciuszków na początek dla chłopaczka (zanim jeszcze wiedziałam że chłopak) do tego przywiozłam z domu unisex po Nadii i uznałam że tylko kilka wyjściowych ciuszków i wyprawka do szpitala i gotowe. Jak tak wczoraj chowałam do szuflady te ciuszki to uznałam że już zapomniałam jak Nadia malutka była.
Misia1974
Fanka BB :)
darenka - mnie się ta lista też wydaje za krótka - mam wrażenie, że jest z innej epoki. Kaftaniki? śpiochy? Teraz są właśnie body i pajacyki. Śpiochy są mniej wygodne w przebieraniu. o zaginających się kaftanikach nawet nie wspomnę.
ja ją przepisałam z tej gazety
wiecie kaftanik może jeden kupię komplet ze śpiochami (ze śmiesznym napisem rozmiar 56)
na pewno ja tą listę zmodyfikuję bo zamierzam 10 bodów kupić z rozmiaru 62 i 10sztuk 68
spodenek więcej i rampersy tez parę sztuk
przecież my nie wiemy czy dziecko może być bardzo często ulewające na pewno jak będzie upał to co chwila przebieranie
zamierzam już kupić sukienki z lnu i takie tam jakie będą mi się podobały
zresztą ciuszków na rozmiar 56 zamierzam kupić tylko 3 sztuki bo one i tak będą na tydzień
i mi się wydaje że sporo mają napisanych tych kaftaników i śpioszków ( może to dla tych co się boją używać body)
wiecie kaftanik może jeden kupię komplet ze śpiochami (ze śmiesznym napisem rozmiar 56)
na pewno ja tą listę zmodyfikuję bo zamierzam 10 bodów kupić z rozmiaru 62 i 10sztuk 68
spodenek więcej i rampersy tez parę sztuk
przecież my nie wiemy czy dziecko może być bardzo często ulewające na pewno jak będzie upał to co chwila przebieranie
zamierzam już kupić sukienki z lnu i takie tam jakie będą mi się podobały
zresztą ciuszków na rozmiar 56 zamierzam kupić tylko 3 sztuki bo one i tak będą na tydzień
i mi się wydaje że sporo mają napisanych tych kaftaników i śpioszków ( może to dla tych co się boją używać body)
reklama
Ja zapomniałam jak to było, ale moja siostra ma rocznego synka i mi podpowiada. I mówi że żadnych kaftaników i śpiochów nie używała. Tylko body i rozpinane do stópki pajace. Ponoć najbardziej lubiła takie z KaphAl odpinane na zamek.