reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

albo taką, nie wiem która lepsiejsza bedzie.
]
4109689.jpg

reklama
Ja kupiłam taką:
KWIATUSZKI TORBA DO WOZKA NA RAMIE z PRZEWIJAKIEM (3057511822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie wiem, czy się sprawdzi, ale przy pierwszym dziecku przeszkadzało mi noszenie ciężkiej torby. My mamy ogromnie ciężki aparat fotograficzny i nosimy (a raczej A. go nosi) w spec. plecaku, bo to dużo poręczniej. Mając na uwadze to doświadczenie, rozważam kupno na Zająca A. plecaka:
FISHER PRICE brazowy PLECAK DO WOZKA Z UCHWYTAMI (3082869104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co do ubranek, to ja preferuję tak rozpinane, żeby rozpięcie szło z przodu id szyi do stópek, bo wtedy łatwo się zakłada i zmienia pieluchy. Do założenia rozkłada się pajacyka na przewijaku i kładzie na nim dziecko, a potem zapina. Do przebrani pieluchy wystarczy porozpinać nogawkę go brzuszka i nie trzeba góry zdejmować. Kupiłam kilka sztuk carters za namową Kany - wyglądają na bardzo porządne.
3085529720

Mgiełko - z racji tego, że nie wychodzę z domu, wszystko kupuje przez internet. Mam jednego pana w usa, u którego kupiłam pościel i ściągnął ubranka z gymboree. Pisał, że w środę wysyła mi paczkę i mam czas do środy, żeby ją zapełnić (cena jest stała za przesyłkę morską), więc jeśli chcesz, mogę Ci kupić (to ten pan od linków z torbami)

reklama
Do góry