reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Mam jeszcze jedno pytanie bedziecie kupywać rożek?Bo ja się właśnie zastanawiam przecież będzie gorąco i takiego dzidziusia w tym nosić?

Ja też nie mam oporów co do używanych rzeczy. Dziś córce kilka spódniczek jeansowych na allegro kupiłam używanych. Ale co do śpioszków mam mieszane uczucia. Musiałabym je wymacać, co oznacza, że przez internet nie kupię. Ale sukienki czy spodenki to i owszem. Bez przesady - ile dziecko razy ubierze sukienkę? 2 razy do zdjęcia?

Mgiełko masz śliczną córkę!!!!!!! (to Twoja pociecha siedzi na zdjęciu w kołysce?) i masz smykałkę do dobrych zakupów!

Viv ja też jestem zakochana w białych łóżeczkach, ale u nas niestety białe nie będzie pasowało, bo mamy ciemne meble.... A do Twoich wydaje mi się, że białe będzie bardziej pasowało niż sosnowe albo teakowe...

tym razem myślałam bardziej o beciku no ale się zobaczy bo ma po siostrze dostać
ja na pewno kupie też z używane ale nie będę wcale kupowac body ani majteczek czy koszulek blisko ciałka bo wiadomo
zreszta myślę że jak mój M zobaczy te ceny:-p w sklepach to już nic więcej nie powie

ja mam rożek po Jaśku prawie nie używany bo on nie chciał być pozawijany:-)

a poduszki do wózka w ogóle nie kupuję:tak:

mgiełko------ładne zakupy:-Da o córci już Ci kiedyś mówiłam, że jest prześliczna-pamiętasz:-)

Ja w lumpkach nie kupuję, bo nie umiem tam nic wyszukać.. Moje ostatnie zakupy za 1,50 zł tam to też nic szczególnego... Ale gdyby mi ktoś pomógł wygrzebywać perełki byłabym prze szczęśliwa!

reklama
tzn. ja planuję iść do polecanego lumpka przez Misię :-p
i na pewno coś wystrzałowego tak znajdę tam kupuje moja szwagierka i moja siostra obydwie mają synków
i rzeczywiście mówią że tam są same rewelacyjne ciuchy

wiesz anka ja też tak za bardzo grzebać nie umiem ale tam jest podobno poukładane
Misia tam chyba na wieszaczkach wiszą ciuszki tak???

Do góry