reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
no naprawde cena niewielka, kołyska, materac, dwa komplety z baldachimami,
co ja bym kupiła za 180zł czasem wiecej sie wydaje na zakupy do domu,
a że nie nowa, no trudno oj tam
dziecko będzie spało w niej pare miesiecy potem się sprzeda hihi,a na później mam łózeczko turystyczne takie fajniejsze z wibracjami, dwiema pozycjami spania, no rózne takie bzdety ma, haha

Mgiełko - super zakup!!!
Mnie się też białe łóżeczka podobają, ale moim zdaniem najładniej wygląda z białymi meblami. Dlatego my kupujemy brązowe. Mamy brązowe okna i drzwi, więc meble dobieramy pod kolor okien i drzwi.

kolezanka ma sypialnie swoją i tam meble jasne, postawiła białe łózeczko i jest ok,
u mnie by nie pasowało wogóle białe,

zależy gdzie będzie stało

ja tez mam ciemne meble więc białe odpada
chociaz bardzo mi się podobają:-D ja jako dziecko z siostrą spałyśmy w białych łózeczkach

Mgiełka ja przeważnie kupuje używane rzeczy dla małych i nas też, chwale sobie to bardzo !!! Najważniejsze żeby nie było jakoś bardzo zniszczone.
Viv dlaczego nie?:tak:bardzo ładne są.

łóżeczko będzie stało w naszej sypialni, meble mamy o takie Więc nie wiem czy będzie pasować?Co myślicie?

reklama
Do góry