reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Coleta, dzięki :) przepraszam, ale jeszcze nie udało mi się nadrobić zaległości na wszystkich wątkach - stąd moje odgrzewane pytanie :/ ja też bardzo poważnie nad nimi myślę. Nie za bardzo mogę się rozeznać w tych rozmiarach, wkładach i firmach. Chyba trzeba jednak w sklepie tego dotknąć i wypytać sprzedawcę. I masz rację - zawsze jest alternatywna w postaci zwykłych jednorazowych.

Aaaaaa, byłam we wtorek w sklepie wózkowym. Zmieniłam całkowicie zdanie i teraz już jestem pewna, że zdecydujemy się na x-landera x-move (zmiana z Mury 4). Co myślicie o tym wózku:

images

reklama
A to ubranka dla mojego synka:)) Body wybrała moja córeczka Vaneska.Spodenki- ogrodniczki te na tym zdjęciu z bodami kupiłąm zaraz po USG reszte spodenek dostałam od siostry po jej synku koszulkie kupiłam dzisiaj.PICT0015.jpgPICT0017.jpgPICT0013.jpg

piękne ubranka vivienne
co do wózka to znam tą markę ale model XA średnio zadowolona byłam jak na tą cenę , sprzedałam ....
ale to inny model wiec nie znam

moje dzisiejsze zakupy w Lupexie,,,nie mam kasy, ale przechodziłam , weszłam i jak zobaczyłam takie fajne 4-6zł firmy Next, nie mogłam sie powstrzymać:) nie ma prawie wcale ubranek dla dziewczynek nieróżowy..:crazy:

DSCN3397.jpgDSCN3398.jpgDSCN3399.jpg

Ja mam ogromny problem z wyborem wózka. Moje dzieciaki jeździły w Emmaljunga i byłam mega zadowolona bo wózek trzyma się do dziś a przeżył 3 dzieci i był czas gdy córcia leżała , a syn siedział w specjalnej dostawce. Jeden mankament to prócz ceny -waga. Duży i ciężki, Zajmuje sporo miejsca w bagażniku, a ja w większości czasu jeżdżę samochodem. Z drugiej strony boję się że te lekkie łatwo składające się wózki są mało wytrzymałe, i za chwilę się rozlecą. A może trzeba mieć dwa?

ann śliczne te ubranka!!!! Zacznę znów chodzić po lumpexach a to straszna pułapka, bo potrafię tam dużo wydać. Od razu pewnie znajdę ciuchy dlamoich starszych

ja nigdy nie kupowałam w lumpkach,,,nie umiem tam szukać, dla mnie to sterty "dziadów"...ale jak znajoma kupiła mi dla Karolinki ubranka w lumpku, to wywaliłam oczy jakie fajne...nie stać mnie na nowe za 30zł,,,mogę mieć używane za 6zł;) więc chyba zaczne rundy po ciucholandach ( w większości sa marne, poplamione ubranka) ale dzis trafiłam na fajny, malutki lumpek,,i 60zl wydane...oczywiscie dla siebie kompletnie nic nie znalazłam...

patrze ciągle na ubranka do 62cm,,a dziecko przecież urośnie raz dwa, muszę większe tez kupić, potem nie będzie czasu na latanie po sklepach,,ile właściwie ubranek w każdym rozmiarze potrzeba/??????doradzacie..nie mam kompletnie obycia..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry