reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Abeja ja zakochałam się w serii rainforest i zamawiam leżaczek i zastanawiam się nad mata edukacyjną :-D:-D:-D a karuzela do łóżeczka też mnie zachęca ale nie wiem czy finanse pozwolą na łut szaleństwa dla dziecka:-D:-D

reklama
Abeja ja zakochałam się w serii rainforest i zamawiam leżaczek i zastanawiam się nad mata edukacyjną :-D:-D:-D a karuzela do łóżeczka też mnie zachęca ale nie wiem czy finanse pozwolą na łut szaleństwa dla dziecka:-D:-D

my mamy zamówioną w prezencie od kolegów mojego meża z drużyny Rainforrest Fishera.

ja mam karuzelkę z tej serii:-D jest bajerancka:tak: prezent od taty:-)

witam,jestem szczesliwa mamusia malego bobaska.chce Wam przedstawic moja oferte ciuszkow i nie tylko po baardzo niskich cenach,czasem symbolicznych.Wiem,jak dzieci szybko rosna i dlatego wyprzedaje to co male a komus moze sie przydac,mam nadzieje ze nikogo nie urazilam.zapraszam na zakupy(systematycznie bede wystawiac nowe rzeczy) oto link: http://szafka.pl/profil.html ,moj mail syntia83@interia.pl pozdrawiam

reklama
Do góry