reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

oddaliśmy własną sypialnię Synusiowi, więc będzie miał dużo miejsca. sami sypialnię przenieśliśmy do mniejszego pokoju i w dodatku będzie stać w niej biurko. ale czego się nie robi dla pierworodnego? :-):-):-):-)

:-D:-D:-D.

No, bardzo rozwojowa decyzja, skoro wy się w dwójkę mieścicie w mniejszej, to szkoda żeby się taki duży pokój zmarnował dla jednego dziecka...

To tak a propos antykoncepcji na głównym wątku.:-):-):-)

reklama
:-D:-D:-D.

No, bardzo rozwojowa decyzja, skoro wy się w dwójkę mieścicie w mniejszej, to szkoda żeby się taki duży pokój zmarnował dla jednego dziecka...

To tak a propos antykoncepcji na głównym wątku.:-):-):-)
hehe, no niby jakieś wstępne plany na drugie są, ale wszystko zależy od tego, jak się poród potoczy i czy mnie Dżunior za bardzo nie zmęczy ;-)

Dzieki Wam ( a zwlaszcza CYNICZNEJ) zwrocilam uwage na model wozka Tako. Poczytalam opinie na jego temat na roznych stronkach i decyzja zapadla...A oto moj wybor
Wózek trzyfunkcyjny głęboko spacerowy z fotelikiem 0-13 kg Jumper X + Parasolka gratis
w kolorze "serca 2".
Dodatkowo moja mama ufunduje nam lozeczko z calym wyposazeniem i jestesmy very happy:-D:-D:-D bo z kasa nie jest za wesolo;-)
mayo mogła bys powiedziec cos wiecej na temat tego wozeczka. tez zastanawiam sie nad jego zakupem tylko ze kolorek to koła 2http://www.2o2.pl/go/_info/?id=3052&partner_id=59595959&code=b8fe21dc89887ca2cfeee1f5b320c4ab&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-06&utm_content=3052 nie wiem jeszcze co bedzie ale to juz nie długo wiec na "nie pogode" dlatego taki kolorek a i mam 6 latka juz wiec pewnie wozek bedzie stale "macany" Gratuluje maluszka i bardzo prosze pochwal sie jak wozio sie sprawoje no i jak wyglada ta nieszczesna buda bo na foto wyglada jakos nie cieakawie taka zwisajaca alemoze to tylko na fotce. Ja biore cały komplet nosidelko - wsio. Ale sadze ze jak juz maluszek podrosnie to spacerowke kupie oddzielnie ale czas i kasa pokaze jak to bedzie. POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE I CZEKAM NA JAKAS WIADOMOSC O WOZECZKU A MOZE I INNI UZYTKOWNICY TEGO MODELU MI PODPOWIEDZA. Myslałam jeszcze nad BEXA X4 ale 300 zł roznicy zacecydowało tymbardziej ze mysle nad oddzielna spacerowka A INNYCH MODELI NIE CHE . Pozdrawiam serdecznie przyszłe i obecne mamusie no i tatusiow takze. :-)

Hmmmm, wy o matach a ja póki co o podkładach:-D.

Nie kupowałam nigdy takiej maty, ale miałam jakiś czas pożyczoną od koleżanki. I niestety najciekawszą zabawą mojego dziecka było schodzenie, sczołgiwanie sie i sturliwanie z tej maty. Robiła wszystko, że się znaleźć na podłodze. Także sobie chyba dam spokój z matami. Liczę na kreatywność moich starszych córek!!!

reklama
Do góry