reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Julka 99% czasu chodzi w skarpetkach z abs-ami a tylko okazjonalnie w bucikach. Mam jakieś nawet nie wiem jakiej firmy. Miałyśmy Befado ale już mi wyrosła, byłam z nich zadowolona.

Mamy jeszcze takie skarpetki ze wzmocnioną podeszwą z abs-em, ale one ciągle jej spadają. Też wolimy chodzić bez kapci, ale nie mamy dywanów, sama terakota i parkiet, trochę zimno..Latem Młoda lata na bosaka ;) A kapcie te sama nosi od wakacji- Nina rośnie bardzo wolno..Mieści się nawet w kombinezon zimowy z zeszłego roku (74)!

Moja śmiga w 20 befado, w domku raczej w bucikach ale czasami w skarpetkach z abs-em a czasami w zwykłych rajstopkach bez, ślizga się ale dzięki temu ma lepszą równowagę hahahah:)

ja kupuję albo befado albo w ccc nie pamiętam firmy :p

chodzi poza tym boso cały czas bo skarpetki z absem jej spadają :/

Jeśli musicie kupić większe kozaki, to polecam wizytę w Deichmannie - posezonowe wyprzedaże w pełni i można elefanteny wyłapać za 59 zł. Na czeka wypad na Słowację w lutym i akurat udało się jedną parę trafić.

reklama
1444054305[1].jpgZnalazłam bardzo fajny wynalazek,miske niewysypke:-D:-D:-D Na you tubemożna obejrzeć jej zastosowanie wpisując gyro bowl. Ja zamówiłam, jak wypróbuje to napisze opinie:)

MISECZKA NIEWYSYPKA niekapek Gyro Bowl (1450510572) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ostatnia edycja:
Do góry