reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny gratuluję Wam zakupu fotelików.:-) U mnie fotelik, w którym będzie Dziecina jeździć tyłem odpada, ponieważ teraz jak Bianka nie śpi podczas jazdy to zazwyczaj jej się nudzi. Zabawki nie pomagają nic a nic. Jak już wspominałam zdecydowałam się na Maxi-Cosi Tobi.

A tak w ogóle w piątek byłam z Małą i Teściówką na zakupach w Toruniu. Biance wpadły dwie nowe kiecki (jedna biała sztruksowa i druga letnia-kubusiowa) kilka bluzek z długim i krótkim rękawkiem, spodnie i dwie pary balerinek za chyba 16zł każda. W smyku zakupy robiłam w smyku też mają przecenę 30% na wszystkie buty- to tak dla Mam mających już większe dzieci. Dołączył do nas Wujek, brat D i Biance wpadła nowa eduk.zabawka

http://www.zabawki24h.pl/pl,product,warsztat_z_narzedziami_-_fisher_price,1294.html

Bianka jest tą zabawką zwchwycona, choć to "warsztat". Cóż...wujek nie ma dzieci;-)

reklama
Popieram, też polecam "warsztat" :tak:jest u nas od jakiegoś tygodnia i z dnia na dzień cieszy się coraz lepszym zainteresowaniem Olgidną

jak na razie jedną z bardziej lubianych zabawek jest taki edukacyjny trójkąt
Magiczny trójkąt od Smiki st.bardzo dobry (973449079) - Aukcje internetowe Allegro
mi udało się go kupić w zestawie z innymi zabaweczkami :-) ale jak widać można go za niewielką kaskę upolować a zabawy dziecko od groma

p.s. karolinusia czy Tobie też się wydaje, że ta "pani z zabawki" spiewa trochę z "dodowym" grymasem

Jednak znalazłam kulę, którą mamy:-)
Crawl and Learn Bright Lights Ball - VTech

I jest już lepiej, mniej się denerwuje:-). Misia można spersonalizować, czyli mówi Anna, można mu wybrać piosenki z listy i Anusia sama wybierała:-D. Już jej odpowiada:-). Robiliśmy to przez strone internetową i łącze USB

Asiu, mam putanko odnosnie wozka, ktory kupiliscie bo my mamy ten sam tylko inny kolor, czy wy kupowaliscie t wkladke zeby mozna bylo pasy zapiac czy nie? bo my nie mozemy sobie z tymi pasami poradzic i zastanawiam sie czy potrzebna nam ta wkladka czy nie? jezeli nie macie to myslisz ze dalabys rade zrobic zdjecie z zamocowanymi pasami w tym wozku bo nie mamy instrukcji :( bede mega mega wdzieczna!!!!!

KMS nie wiem, czy tam dodą "zalatuje"... :-Dw FP w tych śpiewających zabawkach jest chyba jeden kobiecy głos, albo mi się wydaje, bo w garnuszku też chyba słyszę tę samą babkę co w warsztacie.

ja tez nie mam dużo zabawek dla małego na razie starcza mu to co ma :) nowy doszedł tylko samochodzik taki co nóżkami sie odpycha dziecko i rower bmx na 4 kółkach akurat na następne lato :p mały dostał w prezencie :)

reklama
Do góry