reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

lysa d- ja mam wlasnie taki sam tylko luna mix - budka jest czarna a reszta zielona i ochraniacz na nogi tez, jestem bardzo zadowolona z tego wozka- good choice!!!
http://www.mamasandpapas.com/product-lunamix-4-wheel-cress/216189400/type-i/
catedra- butki sliczne, a Zosia wyglada bosko na tej trawie. Ja juz kiedys pisalam ale napisze to pewnie jeszcze nie raz, Catedra- naprawde podziwiam i uwazam ze super sobie radzisz jak na samotna mame, ktora jeszcze studiuje, ZYCZE WYTRWALOSCI I POWODZENIA

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki laski :) to co piszecie napawa mnie dumą i daje powerka :)

luiza suuper ten wózek :)

a dla polek a propos wózków mamas&paps luna- nieomalże identyczny produkuje firma mothercare :)

jak Zośka wyrośnie jeszcze to jej kupię wózek cosatto.... swift lift lub pogo :) są boskie

Ostatnia edycja:
Catedra podziwiam Cie! mi jest ciezko a nie pracuje ani nie studiuje..moj facet jest w UK,wiec tez jestem niby sama,ale pomoga mi tesciowa i mama.. caly czas sie zastaniwam nad powrotem na studia,ale chyba nie jestem tak silna jak Ty..:tak:

tak się gada tylko, jakbyś musiała to byś dała radę :)

przyszło mi nosidło mei tai :) rewelacyjne jest... pierwszy spacer za nami- plecy mnie nie bolą jupiii :)

reklama
Kasiulec mam te spodnie są świetne gatunkowa i bardzo ładne, dużo fajniejsze niz na fotkach, super zakup.:tak::tak::tak:

Ale Wam zazdroszcze tego buszowania po sklepach ,:sorry2: u nas tego sklepu nie ma a też bym te zielone kupiła. ..
Wczoraj kupiłam małej adidaski w CCC , mają ogólnie świetne buciki ale od 19 więc jeszcze troche musi poczekać .
A jak ktoś szuka ciekawych rajtuzek ,to bardzo fajne są w reeserved, teraz dużo jest w promocji nawet za 3 zł i 7 zł a bardzo oryginalne wzorki.:-)

Do góry