reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

U nas zabawek dużo nie ma, ale.. melduję, że zdemontowałam karuzelkę bo chłopcy ją zdekompletowali ciągnąc za zabawki pozawieszane na niej:-D Na szczęście nie połamali, a po prostu ją rozbroili i teraz każda zabaweczka jest osobno i chłopcy mogą się nimi bawić. Czyli przybyły nam 4 zabawki ;-)

reklama
nie pomogę co do kupna, ale w szpitalu jak młoda miała zapalenie gardła i nos zawalony dawały nam Panie taki jaki ma Dentico, nie znam się na tym, ale chyba był ok.

Shenkoka świetny ten "rozciągacz". Ja ostatnio zaszalałam i kupiłam Biance "garnuszek na klocuszek" z Fisher P. Nie wiem czy wiecie znacie?. Młoda jest za mała jeszcze do tego, ale jak jej włączę te melodyjki piosenki to się śmieje.

jak byłam z Bianką w szpitalu chłopiec taki miał...i on śpiewa (ten garnek) i pyta np."znasz kształty"?? albo mówi : "uwielbiam ciasteczka", "mmmmmm pycha", i śpiewa dwie piosenki i nosek mu sie świeci i w ogóle fajna zabawka, bo uczy kształtów później cyferek itd. od 6+ do 12mc
a jedną piosenkę snam na pamięć:

PEŁNY JEST GARNUSZEK MÓJ
KLOCKI KSZTAŁT MAJĄ SWÓJ
KWADRAT SERCE GWIZDA TRÓJKĄT ALLLLLLLLLLLLLLLBOOOOOOOOOOOOOOO KÓŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁKOOOOOOOOOOOO
śmieszny na maxa.!!!

Ekstra, jak polecimy do Polski to namówię M, żeby kupił Ani, bo tutaj to wiadomo tylko po angielsku. My raczej mało zabawek mamy. Ostatnio kupiliśmy lalę Emily, bo małą lubi rzeczy, które szeleszczą:-).

Wow ale bajery :szok: fajne te kule i inne zabaweczki. Filip też ma matę, grzechotek chyba z 6, mnóstwo pluszaków/dostał sama nie wiem po co tyle no ale są - bawi się trzema/, 3 gryzaki, pałąk na wózek i ten samochodzik- jeździk z chicco, ale to jeszcze nie dla niego. A najlepszą zabawką jest wkładanie paluchów od rąk i nóg do buźki.

Moja teściowa miała taki patent- ale to na większe dzieci- nie dawała im wszystkich zabawek tylko część chowała i co jakiś czas te zabawki,którymi się bawili chowała, a wyciągała te schowane i tym sposobem dzieciaki cały czas miały frajdę a zabawki im się nie nudziły.

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry