reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Na inhalatorach sie nie znam, ale sluchajcie Gemelo ona widac juz ma dla was odpowiedz :-)

Ja chodzika nie kupilam i w sumie nie myslalam o jego wadach, ale odkupilismy ostatnio od jednej babki takie cos Farmyard Activity Station : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

nie ma kolek wiec nie bedzie tym uczyla sie chodzic, ale mozna dziecko w to wsadzic, siedzonko kreci sie do okola i jest kilka roznych zabawek, my z moim K uwielbiamy grajace pianinko, jest mnostwo melodyjek a mala uwielbia patrzec sie na swiatelka, jest niebieski ale nie przywiazuje uwagi do kolorow wiec mi pasuje :tak:
Kupilismy tez cos takiego, jak juz bedzie stabilnie siedziec to bedziemy ja do tego wkladac, kilku naszych znajomych to ma i dzieciaki to uwielbiaja, zawiesza sie o framuge drzwi

Lindam bounce about plus - pink : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

reklama
My mamy jeszcze kule pełzaka z FP. To jest dla raczkujących dzieci, ale teraz już robię tak, że kłade Maje na kocyku na brzuszku i włączam pełzaka;-) Ona się smieje i patrzy jak zaczarowana;-)\

Dentico- :-D :-D :-D :-D no jestem ciekawa, czy i Tobie podpasuję;-)
Mój T. jest bardzo zadowolony bo on to łeb od matmy. W szkołach wygrywał wszystkie konkursy, olimpiady itp. A A garnuszek ma cyferki;-) Kiedyś powiedział, że bardzo by chciał, aby Maja poszła po nim jezeli o matematykę chodzi;-)

Ostatnia edycja:
Boozqova, moja mam wszystkim dziewczynom w naszej rodzinie powtarza, że matematyka, to królowa nauk;-)

Kurcze, ten garnuszek mi się też podoba

boozqowa jesli mówisz o tym PEŁZAK FISHER PRICE DO RACZKOWANIA NOWY!! (958753346) - Aukcje internetowe Allegro to my tez to mamy i tez juz puszczam go kajtkowi..
ale on bardziej zainteresowany jest tym: FISHER PRICE UCZONA SŁUCHAWECZKA TELEFON POLSKA (960882379) - Aukcje internetowe Allegro oraz tym wspaniały pociąg, ciuchcia FISHER PRICE (956561054) - Aukcje internetowe Allegro - sam potrafi podwazyc klocek, co powoduje granie muzyki..hehehehe

mamy jeszcze takie kule sesnosryczne: Fisher Price******KLOCKI I KULE SENSORYCZNE*** (962930183) - Aukcje internetowe Allegro mniej więcej..bo nieco inne zwierzątka w środku..ale póki co Kajtek sie tym nie interesuje

Jejku ale wy macie dużo zabawek, ja tylko kilka misi pluszowych z 5 grzechotek i mate. Chyba musze zacząć myśleć o kupieniu czegoś innego, fajne te zabawki FP.....choć dość drogie, ale co jest dla dzieci tanie . :)

reklama
Do góry