asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My kupiliśmy od razu na 6-12 (74), bo wiadomo dłużej posłużyMy śpiworki używamy odkąd Igi zaczął się wykopywać z rożka, czyli od 5 tygodnia, naprawdę super sprawa, żałuję, że tak późno wpadłam na to przy Krystianie, bo niestety nie dał się wsadzić i do dziś się rozkopuje
.
A my teraz wymieniamy śpiworki na te 6-12 miesięcy. Te mniejsze mamy 2 z IKEI (są na styk), jeden ferretti (kupiłam na allegro nówkę za bezcen, sprzedająca napisała, że dostała za mały prezent i nie oszukiwała, bo było widać, że nawet nie był prany nigdy) niestety już za mały, i jeden cherookee (ten jest najdłuższy i jeszcze może miesiąc posłuży). Jednym słowem pisanie na nich, że są od 0 do 6 miesięcy to lekka przesada, szczególnie, że mój Igi jest przecież na 50 centylu wzrostu, więc średniaczek.
Teraz kupiliśmy 3 z tesco cherokee takie pościelowe bo były po 16,80zł, ikeowskie kosztują coś koło 50zł więc przebitka niezła :-). I chyba 3 powinny wystarczyć.
No i M kupił małej kubek niekapek z Tomme Tippie 4m+, bo chcę ją przyzwyczajać do picia herbatek z niego, bo nie chce pić ostatnio jakiejkolwiek. Z butli pije mleko to może herbatki jej podejdą z kubeczka:-)