reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
ja bym była do kilku chętna :)

niech poda ceny:-) i rozmiary:tak:

Karcia mnie by interesowała cena i rozmiar :

-różowy ciepły bezrękawnik
-brązowe body z kropki z długim rękawem
-białe śpiochy w czarne napisy
-białe tenisówki w kolorowe wzorki
-komplet 2 fioletowych body z krótkim rękawem
-różowa tuniko-sweterek z kapturem

czekam na info:tak::tak::tak::tak:

ja również byłabym zainteresowana;-)
dziewczynki kochane to jest jego nr gg 2921659 albo tel. 606294281, odezwijcie sie to konkretne info otrzymacie oki ;) ciuszki są naprawde fajne sprowadzone z usa ja małemu też pare rzeczy mam zamiar wziąć :tak:

mni einteresuje cena i rozmiar:

• koszulka z pumy granatowa, żółtai czerwona
  • kurteczka czerwona
  • biała koszulka z czachami:-D
  • sandałki czarno zielone
  • i te adidaski chłopiece

edit: bylam w trakcie pisania posta jak odpisalas:-D

Ostatnia edycja:
No ciuszki fajne ale widzę że koleżanki zakupoholiczki tak się rzuciły na towar że mnie już nic nie zostało hahahahahaha:-D:-D:-D:-D
a ja dziś zamówiłam kilka ciuszków na allegro
DWIE CIEPLUTKIE KURTECZKI DLA DZIEWCZYNKI 92 (923539298) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNY ZESTAW CIUSZKÓW DLA DZIEWCZYNKI 74/80 (917562667) - Aukcje internetowe Allegro
14 coccodrillo carters cherokee disney george tcm (928870627) - Aukcje internetowe Allegro

no i tez dopadłam swoje wymarzone łóżeczko turystyczne:-D
dla wiewiorczak1 (926860662) - Aukcje internetowe Allegro

Guziczku zakupy udane :tak:, a łóżeczko rewelacyjne - czy to była aukcja specjalnie dla Ciebie ? :-D

a ja znowu temat krzesełek powałkuję :tak::-) czy może znacie krzesełko coneco Galileo ? Interesuje mnie ten starszy model z wkładką dla małych dzieci - mają jeszcze w sprzedaży :tak:

a u tych nowych 2009 co są aktualnie sprzedawane jakoś kolorystyka mi nie podchodzi Coneco Krzesełko Galileo 2009 - wys 0zł Rzeszów (917119601) - Aukcje internetowe Allegro

:no:

Załączniki

• coneco galileo.jpg
    coneco galileo.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 27
  • coneco galileo2.jpg
    coneco galileo2.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 26
Ja niestety nie wiem... Ostatnio rozmiawiałam z siostrą i pytała się co konkretnego dla małej potrzebuję i powiedziałam, że krzesełko. Będziemy chciały wybrać z fisher price.
Podobają mi się dwa:

FISHER PRICE KRZESELKO PRECIOU PLANET DO KARMIENIA (928625860) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE Krzeselko karmienia RAINFOREST +zabaw (926031255) - Aukcje internetowe Allegro

Jakoś bardziej mi się widzi to pierwsze, ale Maja ma matę i leżaczek- bujaczek z serii Rainforest więc nie wiem... W sumie to nie długo leżaczek bujaczek pójdzie w odstawkę bo jest do 9 kg. I już nawet rozglądam się za drugim, do 18kg. I też takie dwa mi się podobają:

Fisher Price LEŻACZEK 3w1 CUDOWNA PLANETA T4145 (917176975) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE Leżaczek Fotelik Bujaczek 3w1 +KUBUS (928257769) - Aukcje internetowe Allegro

kms dogadałam się z babką czy można zakończyć aukcję przed czasem no i się zgodziła:-D
Boozqowa kurcze krzesełka super ale są za duże ja myślałam o tych krzesełkach nakładkach z nowej serii fisher price. a co do leżaczków to chyba się skuszę na ten drugi bo jest rewelacyjny i nawet tańszy..:-p

Ja nie mam gg ale gdyby któraś pisała do tego faceta , to mam prośbe zapytajcie się o te rzeczy co wypisałam,:tak::tak::tak:będe wdzięczna:-)

Boazqowa fajne te krzesełeczko-bujaczki;-)

wlasnie śledzę allegro i mi wpadły, może któraś sie skusi np.do chrztu :-)
Buciki do chrztu. Okazja! (927810806) - Aukcje internetowe Allegro
wyglądaja całkiem ładnie za taka cenkę.
Pewnie już bym je kupiła ale ja tzn. Olga będzie miała wszystko z dzianinki - tylko do kościoła futerkowe kozaczki i czapa) tak sobie wymarzyłam i poprosiłam babcię,żeby oldze zrobiła :-D:tak:teraz szukam fajnego kompleciku, wzoru sukienki z długim rękawkiem. Widzialam,że już któraś z Was ma już dzianinkowy komplecik :tak:

reklama
KMS moja koleżanka robiła na zamówienie :tak::tak:

My mamy komplecik z dzianiny - sukienkę (z krótkim rękawem niestety, ale dam jej białe body z długim rękawem) i sweterek. Ale to dostaliśmy.
Jeśli macie sklep z dewocjonaliami u Was to tam mogą być bardzo ładne ubranka do chrztu :)

edit:
Karolinusia wklejała niedawno link do sukienki z dzianiny ;) tu:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...wka-dla-naszych-maluszkow-25435/index451.html

Ostatnia edycja:
Do góry