reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dziewczyny a co sadzicie o takim krzesełku?
mamy z Irlandii chwaliły sobie i zastanawiam sie czy nie kupić malej póki jest promocja:-)
Chicco Happy Snack Highchair – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Ja bylam ostatnio w Zarze rzeczywiście śliczne rzeczy, ja czekam az zaczna sie jakies promocje wtedy cos kupie malej, poza tym u nas jest Pennys gdzie tez sa śliczne rzeczy dla dzieci.

jeśli będzie stać w jednym miejscu to jest ok (chce kupic podobny ale z wkładką), jeżeli chcesz przemieszczać to poszukaj na kólkach bo krzesełka są cholernie ciężkie jak wózek ...

ja mam te krzesełko:-) ma kółka z tyłu i jest bardzo fajne.... nie jest ciężkie, ma fajną tapicerkę i jest porządnie wykonane... nie ma jedynie drugiej tacki ale ta jedna jest wyciągana bez problemu można ją umyć.... ja jestem zadowolona

reklama
Cześć dziewczyny! Ja tylko na sekundkę od teściów pisze :tak: Matko jedyna w Polsce zima na całego, nie wiadomo czy zaspa to zaspa czy też samochód :-D Mało mam czasu na czytanie ale w niedziele już wylatujemy więc nadrobię w domu :tak:
Czytałam troszkę co pisałyście bo bałam się, że nie nadrobię bo trzeba przyznać, że macie pisanego :-D:-D Chciałam się pochwalić, że za pieniążki z chrzcin kupiliśmy małej właśnie krzesełko na allegro KRZESEŁKO__WKŁADKA__REGUL. PODNÓŻEK WARSZAWA (908409298) - Aukcje internetowe Allegro kolor Mocca :-) dziś przyszło wiec zabieramy je do Anglii :tak::tak: Otworzyłam karton i musze przyznać, że jest super, ma nakładane tacki, zmienne pozycje fotelika, można ustawić różne wysokości itd. :tak: Uważam, że jest super i chyba podobne do tych co Kms pisała. Tak więc polecam, i to było ciut tańsze, a inne podobne aukcje maja numery 901418212 lub 907249820. Ten pierwszy sprzedawca mówił, że marzec/kwiecień będzie miał jakieś nowe kolory :tak::tak: Dobra laski, ja zmykam, pozdrawiam was wszytskich serdecznie i do usłyszenia niebawem ;-)

ja mam te krzesełko:-) ma kółka z tyłu i jest bardzo fajne.... nie jest ciężkie, ma fajną tapicerkę i jest porządnie wykonane... nie ma jedynie drugiej tacki ale ta jedna jest wyciągana bez problemu można ją umyć.... ja jestem zadowolona
to ja jestem już ślepa bo na zdjęciu kółek nie widzę,a Ty Catedra mogłabyś pracować w przeprowdzkach ;-)

ja to wogóle nie moge wchodzic na ten wątek bo zazdroszczę dziewczzęcych zakupów:eek::sorry::-D

a nie mam ochoty sie starac o kolejne dziecko:-D

dziewczyny a co sadzicie o takim krzesełku?
mamy z Irlandii chwaliły sobie i zastanawiam sie czy nie kupić malej póki jest promocja:-)
Chicco Happy Snack Highchair – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Ja bylam ostatnio w Zarze rzeczywiście śliczne rzeczy, ja czekam az zaczna sie jakies promocje wtedy cos kupie malej, poza tym u nas jest Pennys gdzie tez sa śliczne rzeczy dla dzieci.

Mnie się to krzesełko podoba:-) i za taką cenę chyba warto.
Ja też najwięcej rzeczy mam z Pennyego i jestem zadowolona:-)

reklama
Do góry