reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Kasiulec jak ostatnio byłam to jeszcze nie było:no:

No właśnie - a ja je uwielbiam... i to z mothercare..

podoba mi się taka sukienka w mothercare
http://www.mothercare.com/richContent/B0031JCQW2

miałam takie na new baby, moze teraz też będą takie w kolekcji
Sleeveless red spot bodysuits - 7pk : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

kupujecie już może majteczki dla dzieci?:confused2:
B0031JCQW2

Ostatnia edycja:
reklama
nie widziałam ich niestety:no: ja mam chicco happy snack za 220 zł i jest naprawdę bardzo porządne i stabilne... a w świecie dziecka mają jedynie okreslone firmy i ceny powalające:confused2:

nie wiem czemu az tyle chcesz dać:sorry: za tę cenę masz też wyższe modele chicco... mi akurat w krzesełkach najbardziej chicco pasuje jakościowo... ta ceratka jest jakaś taka fajna:-p
a peg perego od groma używanych jest na allegro w fajnym stanie...

nie :szok: ja nie napisałam,że tyle chce dać :no: ten ABC jest na allegro za 299pln także spora różnica - w sklepach internetowych ponad 400pln. Jesli bym go oblukala i spodobałby mi siś to kupiłabym tu KRZESEŁKO *TOWER* ABC DESIGN Kolor TOFFI Tanio!! (908632190) - Aukcje internetowe Allegro no ale nigdzie stacjonarnie ich nie mogę znaleźć :-(

na chicco polly nastawiona byłam od początku - ale jakoś jak je na żywo obejrzałam to oczarowanie opadło :sorry: nie sa aż takie złe, no ale za te 400pln to też spodziewałam się czegoś lepszego - też były jakies mało stabilne - chybotliwe :crazy: może faktycznie te modele pokazowe są jakieś już "wyrobione"
Jagoda Ty chyba polly masz ? i jak po latach użytkowania?

Kasiulec też te bodziaki miałam (0-3) - super jakość !!! no może jak na mojego chudzielca ciut przy szerokie tylko. Teraz kupilam na allegro 7-pac z krótkim rękawkiem
http://allegro.pl/item913667836_mothercare_7_pak_body_dziewczynka_56_cm_noworodek.htmli 3-pak spiochów http://allegro.pl/item913435522_mothercare_3pajacyki_pajace_spiochy_spioszki9_12.html- dziś wysłali to w pon. powinno dojść - to nic, że wersja świąteczno/zimowa - zima ma być do kwietnia to akuracik wyrośnie :)))))

Ostatnia edycja:
Sukienkia świetna, taka inna niż te wszystkie jeansowe:-):-):-)

Ja body mam tylko 2 z mothercare i są fajne. Pewnie jak się wyprzedaże skończą to nowe rzeczy wiosenno-letnie będą:tak:

Widziałam nową kolekcje w Zarze ,jest kilka ślicznych rzeczy. Taka biała haftowana sukieneczka mi się podoba , muszę ją mieć:-D:-D:-D

Widziałam nową kolekcje w Zarze ,jest kilka ślicznych rzeczy. Taka biała haftowana sukieneczka mi się podoba , muszę ją mieć:-D:-D:-D
o taaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk:-):-):-):-):-)
a widziałaś taką lnianą ze złotym kwiatuszkiem?
albo ogrodniczki sukieneczki i bluzeczki koszulowe z krótkim rękawkiem w wisienki, truskaweczki???? muszę je mieć:-):-):-):-):-) WSZYSTKIE!!!!! A BUCIKI!!!!!!!!
albo kurteczki jeansowe...., płaszczyki... oj ja to czekam na przeceny bo bez sensu płacić za 89 za sukienkę która zaraz będzie kosztowała 19 zl... ja kupie już na 18 - 24:sorry::sorry::sorry::sorry: w tamtym roku kupiłam na ten rok:-)

Dentico jesteś zakupoholiczką:-p:-p:-p:-p
kms śliczne krzesełko:tak: moja będzie miała po siostrze:tak:
w ogóle biedne młodsze dzieciaki wszystko zdzierają po starszakach:confused2:

ps Kasiulec padłam:-D:-D:-D:-D

No właśnie - a ja je uwielbiam... i to z mothercare..

podoba mi się taka sukienka w mothercare
http://www.mothercare.com/richContent/B0031JCQW2

miałam takie na new baby, moze teraz też będą takie w kolekcji
Sleeveless red spot bodysuits - 7pk : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

kupujecie już może majteczki dla dzieci?:confused2:
B0031JCQW2
śliczna sukieneczka:tak:

po co majty?:sorry: chyba ze na lato do sukieni dla dziewczynki bo ja nie widze potrzeby innej zakłądac majty na pampki;-)

reklama
Do góry