reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Catedra widziałam tę komodę w jysku. Ale jakoś nie jestem przekonana do jakości ich mebli. Chociaż tu są kosze wiklinowe, więc co tam moze się popsuć.
My zamawiamy dziś w BRW komodę z seri TIP TOP. W końcu jest w promocji o całe 100zł taniej :-) Kosztuje 99zł. Promocja jest do końca stycznia.
AbEjA fajnie te "zmotoryzowane" mamy wyglądają na tej wycieczce :)

Ja mam tą komode ,ogólnie jest fajna ale bardzo mało pojemna. Tak na kilka ciuszków wystarczy ale jako jedyny mebel to juz na pewno nie. U mnie to komoda na body i kaftaniki tylko.Ale estetycznie ładna. Z tej serii są też w promocji szafa i większa komoda.Warto się zastanowić nad kompletem.My tak kupowaliśmy szafa ,mała komoda ta na foto , duża komoda , półka na ściane i duży regał na zabawki ,to wszystko właśnie tiptop za 700zł.:tak:

reklama
Moja córcia ma cały pokój w tip topie z BRW. Jak miała 4 czy 5 lat to jej kupiłam. Jedno co mogę powiedzieć o tych meblach, to to, że się nie niszczą. Jedynie biurko przerobiłam jak się przeprowadziłyśmy. Teraz ma takie duuuuuże, bo tamto było troszkę przymałe na uczennicę. W ogóle polecam te meble. Jedna szafka stoi u mnie na ogródku już 2 lata i prawie w ogóle nie jest zniszczona, a wiadomo, że warunki pogodowe są różne;-) Ma szafę, dużą szafkę z półkami, komodę potrójną, dwie podwójne, regał, biurko i lustro. A wszystko kosztowało jakieś 1000zł :-)

a ja jestem zadowolona i jest bardziej wydajny niż johnson. Zapach średni to fakt.

Pszczółko w dziecięcych nie ma wyprzedaży:-pOni zawsze neizależnie od pory roku mają klientów:-) ja pokupowałam Zośce większość ciuszków w Wawie (mothercare, next, cubus)
w Olsztynie w tesco kupiłam tą żyrafkę i te kosmetyki bo były w promocji akurat. Ale wiesz, że supermarkety robią co chwila jakieś promocje. Więc szczerze mówiąc nie ma po co jechać jeżeli masz tesco i inne supermarkety...
Przedwczoraj kupiłam Zośce komodę w jysku. Taką ciemną z wiklinowymi koszykami zamiast szufladek. Musiałam bo nie mieściłyśmy się w moich meblach z ubraniami i zabawkami. Dokupiłam do tego takie ładne wiklinowe koszyczki na kosmetyki za 15 zł.

napisz mi kochanie na meila w czym mogę Ci pomóc, bo ja w maluszku mam zamiar jutro lub w piątek być pooglądać jeszcze spacerówki...

ale ten zooper abejka mi się bardzo wkręcił:tak: nawet baaaardzo bardzo. Napisz mi czy ma taki świecący się materiał czy matowy jak na zdjęciach.

A ja dzisiaj widziałam na żywo w sklepie wózki firmy i'coo... Przewspaniałe jakościowo i wogóle super cud miód... ale to na głębszą kieszeń bo spacerówka to minimum 700-800... tak jak zooper;-) ale chyba jednak się na niego zdecyduję...

kurcze szkoda ze tych wyprzedaży brak. chce kupić ocieplane spodnie na przyszłą zimę, może na wiosnę będą coś wyprzedawać:sorry2:

a co do Bobasa to potrzebuję tylko informacji. W czwartek ma być u nich Inglesina Zippy. Facet mocno ją poleca, zamiast Per Perego pliko p3. Widziałaś PEr perego spójrz proszę na tą Inglesinę swoim krytycznym okiem;-)Jak się prowadzi czy rozkłada się na płasko. No i jak nie zapomnisz to spójż na cenę bo facet powiedział ze ok 1200 ale dla mnie ma znaczenie czy 1190 czy 1290. A i jeszcze czy maja otwartę w niedzielę.

A z Zooperów to może to Bolero rozkłada się w parasolkę? napiszę do nich e-,ail.

Pochwalę się wam moimi szmateksowymi nabytkami: flauszowy płaszczyk z kapeluszem na 12 mies, plaszczyk w kwiatki już na tą wiosnę, bluzeczki gdzieś na 1,5 roku, ale ni mogłam się powstrzymać, korzuszek też już na przyszłą zimę, puszysty śpioch-królik z Nexta, spódniczki jeansowe, spodnie lniane i sztruksowe i cieplutka bluza z kaputrem

Załączniki

• DSC02462.jpg
    DSC02462.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC02464.jpg
    DSC02464.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC02466.jpg
    DSC02466.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02467.jpg
    DSC02467.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC02472.jpg
    DSC02472.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC02469.jpg
    DSC02469.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02468.jpg
    DSC02468.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02470.jpg
    DSC02470.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC02471.jpg
    DSC02471.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 52
Pszczółko bardzo udane zakupy. Ja bianusi kupiłam bardzo podobną sukienkę jeansową jaką TY prezentujesz na fotce. Kolorek chyba nawet taki sam tylko ma jakieś aplikacje. Dałam za nią kilka złotych.

reklama
Do góry