reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Mi się też wydaje, że może:-) Dobrze by było jakiś dobry materacyk kupić, bo te w łóżeczkach turystycznych nie są najlepsze. Ale jeśli to nie na cały czas tylko na wyjazdy to chyba będzie porządku:-)

Dziewczyny, proszę, doradźcie mi... Czy mogłabym już kłaść małą do takiego łóżeczka turystycznego?

CHICCO KOJEC SPRING LOZECZKO TURYSTYCZNE +GRATIS! (824316923) - Aukcje internetowe Allegro

Chciałabym kupić takie jeszcze przed świętami by Maja miała gdzie spać jak pojedziemy na pomorze do mojej rodziny, ale nie wiem, czy ona jeszcze nie za mała jest...:oo:

Jamam turystyczne z graco i tam jest taki wkład dla noworodków i maluszków. Ma różne dzwięki i wibracje ktore Igor kocha.
Składa się bardzo prostoi mieści się w niewielkiej walizeczce którąłatwo przewieźć, my tezmamy rodzine dalej i świetnie sie sprawdza na wypady.

Alena allegro sąinne śliczne dla dziewczynek jak ja miałam miećcórcie to wybrane miałam dlaniej takie http://www.allegro.pl/item822626964_09_lozeczko_kojec_graco_betsey_dekoracyjny.html
a my mamy cośtakiego

Załączniki

• Contour-Electra-Travel-Cot--butter.jpg
    Contour-Electra-Travel-Cot--butter.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 26
My mamy po Krystianku łóżeczko turystyczne firmy Arti
http://www.arti.pl/
, z dodatkowym podwieszanym dnem, biegunami , Krystian bardzo dużo korzystał, bo po kilku miesiącach zaczął nam się wybudzać w drewnianym i przenieśliśmy go na stałe do turystycznego i spał w nim do prawie 3 lat.
Trochę pokrzywił rurkę w jednym miejscu, ale daliśmy do serwisu (te łóżeczka produkują w Zielonce pod Warszawą) i za 30zł nam go doprowadzili do stanu, że wygląda jak nowe. Już testowaliśmy na wyjeździe.
Jeśli chodzi o materacyk, to jak używaliśmy w domu to daliśmy na ten ich twardy normalny materac a na wyjeździe to podkładałam kocyk i prześcieradełko. Teraz to dałam jeszcze rożek pod spód, bo Iguś jeszcze mały to się akurat na całym rożku rozłożył.
Dla nas to super sprawa, bo wszędzie można ze sobą zabrać takie biuro obsługi malucha.

Za kojec rzadko nam służyło, bo ja jestem przeciwnikiem trzymania dzieci w kojcach. Tylko w awaryjnych sytuacjach.

Dziewczynki do którego miesiąca korzysta sie z karuzeli. Nie wiem czy warto jeszcze kupić - mała ma 7 tygodni. Mam co prawda karuzelkę DREWEX, ale ona jest taka słabiutka a niunia sie interesuje nią więc pomyslałam ze moze zakupie ocś lepszego, tylko czy warto?
jaką polecacie?

Kasiulec, na większości piszą, że do 5 miesiąca. Ja mam taką z lusterkiem bright starts i bardzo ją sobie chwalę, bo jak się chłopcy nie interesują tym co lata im nad głową, to interesują się lusterkiem. Wygląda tak:
product.jpg

Tylko kolory są żywsze. Nie jest może na pilota, ale jest na baterie r14

reklama
Do góry