wiesienka123
mama Asi
tak ja mieszkam w Dublinie i pomimo ze ceny mieszkan troche spadly to i tak Dublin jest najdroższy w Irlandii :-(za 2 pokoje z salonem placimy 975euro, a takie mieszkanie rok temu kosztowalo 1300![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrodziejstwo Iroli to Penny's właśnie :-)
:-)
Cześć dziewczyny, widzę ze pojawił sie watek cen w Irlandii na ciuszki dzieciece, wiec napisze Wam jak to tu wyglada. Penys- bo mowa o tym sklepie jest rzeczywiscie jednym ze sklepow w ktorych ja tez sie zaopatruje w rzeczy dla malej. Przykladowo body 6-7 szt. kosztuje od 5do8 jurkow w zaleznosci czy sa jakies promocje. Ja ostatnio wertowalam najpierw z moja siorka a potem z moja mama wiec jestem na biezaco z cenami. Jak sa przeceny to naprawde za 1 lub 2 mozna kupic super rzeczy- kupilam ostatnio malej bluzeczki po 1,troche duze sa ale przeciez poleżą i poczekaja. Jesli chodzi o inne sklepy to np next czy zara jak ma wyprzedaze to za 5 czy 10 euro mozna kupic naprawde super rzeczy, dlatego czekam na wyprzedaze po swietach i ruszam na lowy
, a moj maz zostanie z mala. Jedna wazna inf. tu ciuszki dla dzieci sa nieopodatkowane i dlatego takie ceny. Wiem jakie sa ceny w PL, bo jak tylko mam mozliwosc kupuje ciuszki na promocjach i wysylam dla chrzesniakow
. Jesli chodzi o zarobki to rzeczywiscie inaczej przeklada sie to niz w PL, ale wierzcie mi jedzenie i mieszkania sa tu bardzo drogie
![]()
Kupiłam kolejną huśtawkę dla maleńkiej :-). Tym razem na regulowane oparcie i zagłówek dla maluszków.
SZARA HUŚTAWKA LEZACZEK ZOO BRIGHT STARTS #ELCIK (828785708) - Aukcje internetowe Allegro
Medeuska pokazuj te ciuszki :-)
super huśtawkaKupiłam kolejną huśtawkę dla maleńkiej :-). Tym razem na regulowane oparcie i zagłówek dla maluszków.
SZARA HUŚTAWKA LEZACZEK ZOO BRIGHT STARTS #ELCIK (828785708) - Aukcje internetowe Allegro
Medeuska pokazuj te ciuszki :-)