elisabeth
Październik '06 i '09
bardzo chetnie, o taki:Elis pochwal się co to za wóz![]()
CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo chetnie, o taki:Elis pochwal się co to za wóz![]()
Kasiulec ale powiem Ci szczerze, że za tę cenę pierwotną to ja bym jej nie kupiła... jak dla mnie to ceny nowych ubranek dla dzieci są powalające... ja sobie takich drogich rzeczy nie kupuję... za kurteczkę dla niemowlaka 60-100 zł? abym 10 razy założyła i odłożyła do szafy? przepraszam ale mnie na to nie stać![]()
Moi rodzice wrócili w piątek z Irlandii, nawieźli laskom tyle szmat, że zachodzę w głowe gdzie ja to wszystko upcham. Zuza modelka wszystko wczoraj przymierzała i paradowała po mieszkaniu :-)
Gagatek dostała piękną kieckę na święta :-)
Mama i kuzynki wykupiły chyba całego Penny'sa :-)
catedra a co powiesz na to, że jak byli w samym Dublinie, łazili po sklepach to mama widziała kurtkę niemowlęcą z naszego Wójcika za 119 euro? No masakra jakaś...
wiem Catedra, to nie o to chodzi, sama drożej nie kupuje (wszystko używane na allegro lub z lumpków), chodziło mi o sam fakt że "tatuś" się szarpnął.....
Przepraszam, jeśli Cię uraziłam![]()
nie no jasne rozumiem;-) po prostu pryzpomniała mi się jego "wyprawka"Kasiu nie uraziłaś mnieja po prostu nie chcę aby to brzmiało, że to on tak wybrał i wogóle... to, że on płaci" to nie znaczy, że mam ciągnąc na maksa... ja tam uważam, że we wszystkim trzeba zachować umiar i taka cena była odpowiednia jak za ciuszek, który będzie dobry przez 2 miesiące
w tym miesiącu kupił pampki, chusteczki, zapłacił w aptece i za szczepienia. Więc w moich oczach się trochę zrehabilitowałmam nadzieję, że to nie jest jednorazowy wybryk i nie będzie Zosi mieszał z nasze kłótnie...
ja tam nawet mu zaproponowałam aby nie wpłacał mi pieniędzy na konto... jeżeli raz w miesiacu dokona zakupów dla małej to po co ma mi dawać hajs? i tak bym te pieniądze wydała na Zośkę, a przynajmniej nie będzie mi nigdy zarzucał, że próbuję się ustawić alimentamibo takie zarzuty się pojawiły
![]()
jak odkryję jak zrzucać foty z telefonu to wrzucę kurteczkę
edit odkryłam![]()
Cześć dziewczyny, widzę ze pojawił sie watek cen w Irlandii na ciuszki dzieciece, wiec napisze Wam jak to tu wyglada. Penys- bo mowa o tym sklepie jest rzeczywiscie jednym ze sklepow w ktorych ja tez sie zaopatruje w rzeczy dla malej. Przykladowo body 6-7 szt. kosztuje od 5do8 jurkow w zaleznosci czy sa jakies promocje. Ja ostatnio wertowalam najpierw z moja siorka a potem z moja mama wiec jestem na biezaco z cenami. Jak sa przeceny to naprawde za 1 lub 2 mozna kupic super rzeczy- kupilam ostatnio malej bluzeczki po 1,troche duze sa ale przeciez poleżą i poczekaja. Jesli chodzi o inne sklepy to np next czy zara jak ma wyprzedaze to za 5 czy 10 euro mozna kupic naprawde super rzeczy, dlatego czekam na wyprzedaze po swietach i ruszam na lowy
, a moj maz zostanie z mala. Jedna wazna inf. tu ciuszki dla dzieci sa nieopodatkowane i dlatego takie ceny. Wiem jakie sa ceny w PL, bo jak tylko mam mozliwosc kupuje ciuszki na promocjach i wysylam dla chrzesniakow
. Jesli chodzi o zarobki to rzeczywiscie inaczej przeklada sie to niz w PL, ale wierzcie mi jedzenie i mieszkania sa tu bardzo drogie
![]()