reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
dziewczyny nie chcecie kupić dziewczęcych ciuszków:sorry: bo jak miałam mieć Zuzie to pełno tego nakupiłam i teraz leży i nie mam co z tym zrobić:sorry::sorry: musze porobić fotki i wrzucic na wątek sprzedam:eek: dla Was taniej oczywiście będzie;-)

dziewczyny nie chcecie kupić dziewczęcych ciuszków:sorry: bo jak miałam mieć Zuzie to pełno tego nakupiłam i teraz leży i nie mam co z tym zrobić:sorry::sorry: musze porobić fotki i wrzucic na wątek sprzedam:eek: dla Was taniej oczywiście będzie;-)

Oczywiście ja czekam na fotki, znacie mój zakupocholizm:sorry::eek:;-);-);-);-) Na pewno się na coś skusze jeśli to rozm 62 lub 68;-);-);-)

Ignaś śpi w śpiworku odkąd miał coś koło 3 tygodni , tak skubany wymachiwał nóżkami, że wszystkie rożki rozkopywał :sorry: i przeszliśmy na śpiworki.
Tyle, że od razu musiałam dokupić, bo przed porodem zaopatrzyłam się w dwa a jak chce się mieć na serio to za mało. Teraz mamy cztery i jest ok, rzadko się zdarza, żeby wszystkie były na raz brudne lub suszące.
Mamy 2 śpiworki z IKEI, fajne, ale strasznie ciężko się wkłada w nie rączki, jeden śpiworek Feretti - bardzo fajny i taki gruby, że już niczym nie trzeba przykrywać i 4 śpiworek mark&spencer - cieniutki, trzeba kocyk dodatkowo stosować.

Ostatnia edycja:
no ja też wolę kurteczki, zwłaszcza gdy mała jest w foteliku.

a co do kurteczki - super że Ci się podoba, a swoją drogą wysilił się na 28 zł:sorry:
sorki ale musialam skomentować:cool2:

Kasiulec ale powiem Ci szczerze, że za tę cenę pierwotną to ja bym jej nie kupiła... jak dla mnie to ceny nowych ubranek dla dzieci są powalające... ja sobie takich drogich rzeczy nie kupuję... za kurteczkę dla niemowlaka 60-100 zł? abym 10 razy założyła i odłożyła do szafy? przepraszam ale mnie na to nie stać:eek:

Moi rodzice wrócili w piątek z Irlandii, nawieźli laskom tyle szmat, że zachodzę w głowe gdzie ja to wszystko upcham. Zuza modelka wszystko wczoraj przymierzała i paradowała po mieszkaniu :-)
Gagatek dostała piękną kieckę na święta :-)
Mama i kuzynki wykupiły chyba całego Penny'sa :-)

catedra a co powiesz na to, że jak byli w samym Dublinie, łazili po sklepach to mama widziała kurtkę niemowlęcą z naszego Wójcika za 119 euro? No masakra jakaś...

reklama
O matko, 119 euro... ktoś się chyba z głupim widział. Diamentami był ten ciuszek wysadzany, czy jak? Chociaż z drugiej strony to możemy się cieszyć, że nasze ojczyste firmy się cieszą swoją marką ;-)

Do góry