reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Dentico są też fajne chusty kieszonkowe - łatwe do zakładania, nie takie drogie jak tradycyjna chusta no i dzidziuś wygodnie sobie w niej leży :tak::tak:
http://www.chusta.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=50

A ja kiedyś pisałam, że jak będzie łóżeczko to się pochwalę jak to wszystko wygląda w naszej klitce... No to się chwalę - białe pudełka to moja komoda ;-):-) byle do grudnia :sorry:

na drugim zdjęciu bardzo stęskniony Misiu ;-):-D

Załączniki

• DSC_1634.JPG
    DSC_1634.JPG
    92,2 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC_1635.JPG
    DSC_1635.JPG
    113,7 KB · Wyświetleń: 78
Dentico są też fajne chusty kieszonkowe - łatwe do zakładania, nie takie drogie jak tradycyjna chusta no i dzidziuś wygodnie sobie w niej leży :tak::tak:
http://www.chusta.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=50

A ja kiedyś pisałam, że jak będzie łóżeczko to się pochwalę jak to wszystko wygląda w naszej klitce... No to się chwalę - białe pudełka to moja komoda ;-):-) byle do grudnia :sorry:

na drugim zdjęciu bardzo stęskniony Misiu ;-):-D

:-D:-D:-D micha mi się cieszy bo właśnie udało mi się upolować na allegro "prawie nie używaną" chustę bebelulu model lulu
a przed chwila dostałam paczuszkę z lnową ampeczką Ikea mamut IKEA Mammut lampka stołowa dziecięca (763175285) - Aukcje internetowe Allegro
- upolowałam też na allegro, niestety w sklepach tu w Wawie już nie ma lampek z tej serii a w necie zeszły jak "świeże bułeczki"

Amelkowa kącik śliczny :tak: misiek stęskniony bardzo, ale już niedługo
a niedługo to dopiero przyszalejesz z pokoikiem Anulki

pokoik Dżuniora prawie gotowy :-) musimy przywiesić lampkę z Ikei, pomalować framugę i skombinować jakąś sofkę dla mnie i firankę (bo mamy tylko ciemne rolety). ale mam już wszystko poustawiane, pochowane w komodach i jestem cała happy :-D chwilowo nie mam czym zrobić zdjęć. może później strzelę komóreczką ;-)

zrobiłam fotki komórką, więc przepraszam za jakość;-)

Załączniki

• Zdjęcie003.jpg
    Zdjęcie003.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 86
  • Zdjęcie007.jpg
    Zdjęcie007.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 89
  • Zdjęcie008.jpg
    Zdjęcie008.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 90
  • Zdjęcie009.jpg
    Zdjęcie009.jpg