reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja też lubię ikeę. samochodem mam 10 min :-) do naszej sypialni mamy już 3 szafki, jeszcze dokupimy dużą szafę, biurko (bo musi stać w sypialni) i kilka szafeczek :-) a do Małego do pokoju to pewnie lampkę i jakieś drobiazgi typu ręcznik, podkładkę do przewijania, pojemniczki na drobiazgi. ja sobie ostatnio wyrobiłam kartę Ikea Family - czasem są zniżki, a od pon do pt rano kawa/herbata gratis :-D

reklama
W Ikei byłam po raz pierwszy niedawno. Kupowaliśmy komodę. Zjeździłam okolicę w poszukiwaniu odopowiedniej,ale jakoś na nic nie trafiłam... wszystkie miały za małe szuflady.Poszperałam w necie i uderzyłam do Ikei po komodę i jestem z niej b.zadowolona. Fajne mają tam dodatki,ale ogólnie wolę meble z RedBlackWhite - jakoś bardziej mi leżą.

Boozqouwa
- b.podoba mi się drewno,z jakiego masz łóżeczko, komody i szafy akurat z tego drewna też są do rzeczy. To mówisz, że będziesz miała żabkolandię? Bardzo fajne rzeczy!

Niunia
- no mercedes 1 klasa!

na forum same fanki ikei ja musze jezdzic do katowic ale to nic:)
dzis kupulismy pojazd dla naszej niuni :)

No to widzę - sąsiadka... Ale zawsze masz parę km mniej niż ja :-)

Kurcze, jakie teraz boskie wózki robią. W 2002 roku miałam do wyboru głównie granatowy lub czerwony. Znalazłam ziemno zielony:szok:. To był wówczas szalony kolor:rofl2:.

Dziewczyny proslabym o nazwe tego preparatu do przemywania pepka zamiast spirytusu.. do kupienia w aptece o nazwie na litere ''t'' ? Kilka z Was go zakupilo...

Tribactic to jest spirytus w sprayu. do tego takie listki kwadratowe Leko do przyłożenia do pępuszka nasączone spirytusem, kosztuje to grosze.

reklama
Do góry