reklama
Meduska pokoik prześliczny naprawdę się narobiliście ale dla Kruszynki warto :-)
Kurcze ja byłam wczoraj rano w Ikei polowanie na pościel w promocyjnej cenie mam bardzo blisko ok. 15-20 min samochodem, nie ma problemu jeśli tylko masz ochotę to czekam na zamówienie . Ja jeszcze będę jechać po te nakładki/gryzaczki na łóżeczko-niestety teraz ich nie było.
Ikea ma taki plus, że są tam rzeczy (nie wszystkie oczywiście) dobrej jakości i w przystępnych cenach. Ja bardzo często odwiedzam Ikeę - lubię pochodzić po tych pokoikach, kuchniach i zawsze wracam z jakimiś drobiazgami
No i faktycznie tanie jedzenie mają :-) ja najbardziej lubię zestawik dla dzieci z kurczaczkiem i kawa z ciachem na deserek
Medeuska śliczny pokoik i te lampki kwiatuszki tak ślicznie wyglądają , chyba poprosze którąś z was która ma ikee obok siebie o zakup w moim imieniu i przesłanie, bo ja niestety ikee mam z 200 km
Kurcze ja byłam wczoraj rano w Ikei polowanie na pościel w promocyjnej cenie mam bardzo blisko ok. 15-20 min samochodem, nie ma problemu jeśli tylko masz ochotę to czekam na zamówienie . Ja jeszcze będę jechać po te nakładki/gryzaczki na łóżeczko-niestety teraz ich nie było.
Hej
co wy tak na tą Ikee chorujecie?
Chyba dobrych marketingowców mają!
Ja nie mam niczego z Ikei chyba (o z wyj. podkładów na materace) ale jakoś nie ubolewam nad tym. Hm?
Tylko hot dogi są chyba droższe...
Ikea ma taki plus, że są tam rzeczy (nie wszystkie oczywiście) dobrej jakości i w przystępnych cenach. Ja bardzo często odwiedzam Ikeę - lubię pochodzić po tych pokoikach, kuchniach i zawsze wracam z jakimiś drobiazgami
No i faktycznie tanie jedzenie mają :-) ja najbardziej lubię zestawik dla dzieci z kurczaczkiem i kawa z ciachem na deserek
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
hm... napewno Ikea ma ciekawe rozwiązania w kwestii organizacji przestrzeni i ergonomii, poza tym sporo ciekawych dodatków, ale z dobrą jakością produktów zgodzić się nie mogę. Meble z Ikea są dużo mniej wytrzymałe niż rodzimych producentów, podobnie materace...tkaniny i firany i pościel można nabyć z kolei sporo taniej...
Ja często jeżdżę do Ikei ale właśnie by podpatrzeć ich rozwiązania lub kupić dodatki (szkło, świece etc.)... grubszych sprzętów stamtąd nie mam i raczej nie zamierzam...
hm... napewno Ikea ma ciekawe rozwiązania w kwestii organizacji przestrzeni i ergonomii, poza tym sporo ciekawych dodatków, ale z dobrą jakością produktów zgodzić się nie mogę. Meble z Ikea są dużo mniej wytrzymałe niż rodzimych producentów, podobnie materace...tkaniny i firany i pościel można nabyć z kolei sporo taniej...
Ja często jeżdżę do Ikei ale właśnie by podpatrzeć ich rozwiązania lub kupić dodatki (szkło, świece etc.)... grubszych sprzętów stamtąd nie mam i raczej nie zamierzam...
Właśnie dlatego napisałam, że oczywiście nie wszystko jest dobrej jakości :-) z większych rzeczy z Ikei to mamy od czterech lat
IKEA | Szafki i kredensy | Kredensy | BJURSTA | Bufet
IKEA | Stoły do jadalni | Dla max. 10 | BJURSTA | Stół
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesła do jadalni | ROGER | Krzesło
i jestem naprawdę zadowolona (no może poza czestym zcieranim kurzu ) nic się nie zniszczyło nie zepsuło, praktycznie nówki sztuki. Pewnie przy dziecku ogolnie żywotność mebli się skróci ;-)
A tak poza to też raczej drobiazgi tam kupujemy, pościele, lampki, ceramika itp.
boozqowa
Październik 09'
No to się zgrałam z Wami dziewuchy;-) Jakieś 40 minut temu wóciliśmy z T. z Wrocka;-)
Byliśmy po łóżeczko- którym jak zwykle się pochwalę ;-)
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | LEKSVIK | Łóżko dziecięce
kupiliśmy też szufladę do niego w tym samym kolorze
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | NOGA | Pojemnik na pościel
no i standardowo nie planowane w ogóle zakupki, takie "przy okazji";-)
kocyk w żabkę:
IKEA | Tekstylia dla dzieci | Poduszki i koce | FABLER GRODA | Narzuta/ koc
nakładka na przewijak w żabkę:
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | FABLER | Podkładka do przewijania
kieszeń ścenna... oczywiście w żabkę:-) :
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne
I jeszcze oprócz tego zestaw 4 koszyków od największego do najmniejszego i jedno opakowanie samoprzylepnych filców pod meble.
No, i kolejne stówki poszły niczym świerze bułeczki...:-)
Byliśmy po łóżeczko- którym jak zwykle się pochwalę ;-)
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | LEKSVIK | Łóżko dziecięce
kupiliśmy też szufladę do niego w tym samym kolorze
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | NOGA | Pojemnik na pościel
no i standardowo nie planowane w ogóle zakupki, takie "przy okazji";-)
kocyk w żabkę:
IKEA | Tekstylia dla dzieci | Poduszki i koce | FABLER GRODA | Narzuta/ koc
nakładka na przewijak w żabkę:
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | FABLER | Podkładka do przewijania
kieszeń ścenna... oczywiście w żabkę:-) :
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne
I jeszcze oprócz tego zestaw 4 koszyków od największego do najmniejszego i jedno opakowanie samoprzylepnych filców pod meble.
No, i kolejne stówki poszły niczym świerze bułeczki...:-)
Asheara
I can't get no sleep.
Dziewczyny proslabym o nazwe tego preparatu do przemywania pepka zamiast spirytusu.. do kupienia w aptece o nazwie na litere ''t'' ? Kilka z Was go zakupilo...
skonczylismy pokój:-):-):-):-)
troche niefajne zdjęcia bo noc już ale musze sie pochwalić moim CUDNYM POKOIKIEM z ktorego jestem cholernie dumna:-):-)
bardzo bardzo ładnie :-)
Catedra..kombinezonik miodzio...
Boozqowa..udane zakupy ...
Asheara..jak sie nie mylę tribactic
boozqowa fajne zakupy mam dokalndie to samo wszystko w zabke to na sciane skrocilam podszylam i dalam jako przybornik kolo lozeczka i przewijaczekz z abki jest super ino jak ja bylam ostatnio to u mnei nie bylo kocyka w zabke
reklama