reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Meduska pokoik prześliczny :tak:naprawdę się narobiliście ale dla Kruszynki warto :-)

Medeuska śliczny pokoik i te lampki kwiatuszki tak ślicznie wyglądają , chyba poprosze którąś z was która ma ikee obok siebie o zakup w moim imieniu i przesłanie, bo ja niestety ikee mam z 200 km:sorry::eek:

Kurcze ja byłam wczoraj rano w Ikei :happy: polowanie na pościel w promocyjnej cenie :-D mam bardzo blisko ok. 15-20 min samochodem, nie ma problemu jeśli tylko masz ochotę to czekam na zamówienie :tak:. Ja jeszcze będę jechać po te nakładki/gryzaczki na łóżeczko-niestety teraz ich nie było.

Hej
co wy tak na tą Ikee chorujecie?

Chyba dobrych marketingowców mają!

Ja nie mam niczego z Ikei chyba (o z wyj. podkładów na materace) :no: ale jakoś nie ubolewam nad tym:eek:. Hm?

Tylko hot dogi są chyba droższe...
:-D

Ikea ma taki plus, że są tam rzeczy (nie wszystkie oczywiście) dobrej jakości i w przystępnych cenach. Ja bardzo często odwiedzam Ikeę - lubię pochodzić po tych pokoikach, kuchniach i zawsze wracam z jakimiś drobiazgami :-D

No i faktycznie tanie jedzenie mają :-) ja najbardziej lubię zestawik dla dzieci z kurczaczkiem i kawa z ciachem na deserek :-D

Ikea ma taki plus, że są tam rzeczy (nie wszystkie oczywiście) dobrej jakości i w przystępnych cenach. Ja bardzo często odwiedzam Ikeę - lubię pochodzić po tych pokoikach, kuchniach i zawsze wracam z jakimiś drobiazgami :-D

hm... napewno Ikea ma ciekawe rozwiązania w kwestii organizacji przestrzeni i ergonomii, poza tym sporo ciekawych dodatków, ale z dobrą jakością produktów zgodzić się nie mogę. Meble z Ikea są dużo mniej wytrzymałe niż rodzimych producentów, podobnie materace...tkaniny i firany i pościel można nabyć z kolei sporo taniej...
Ja często jeżdżę do Ikei ale właśnie by podpatrzeć ich rozwiązania lub kupić dodatki (szkło, świece etc.)... grubszych sprzętów stamtąd nie mam i raczej nie zamierzam...

hm... napewno Ikea ma ciekawe rozwiązania w kwestii organizacji przestrzeni i ergonomii, poza tym sporo ciekawych dodatków, ale z dobrą jakością produktów zgodzić się nie mogę. Meble z Ikea są dużo mniej wytrzymałe niż rodzimych producentów, podobnie materace...tkaniny i firany i pościel można nabyć z kolei sporo taniej...
Ja często jeżdżę do Ikei ale właśnie by podpatrzeć ich rozwiązania lub kupić dodatki (szkło, świece etc.)... grubszych sprzętów stamtąd nie mam i raczej nie zamierzam...

Właśnie dlatego napisałam, że oczywiście nie wszystko jest dobrej jakości :-) z większych rzeczy z Ikei to mamy od czterech lat
IKEA | Szafki i kredensy | Kredensy | BJURSTA | Bufet
IKEA | Stoły do jadalni | Dla max. 10 | BJURSTA | Stół
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesła do jadalni | ROGER | Krzesło
i jestem naprawdę zadowolona (no może poza czestym zcieranim kurzu :-D) nic się nie zniszczyło nie zepsuło, praktycznie nówki sztuki. Pewnie przy dziecku ogolnie żywotność mebli się skróci :tak:;-)
A tak poza to też raczej drobiazgi tam kupujemy, pościele, lampki, ceramika itp.

No to się zgrałam z Wami dziewuchy;-) Jakieś 40 minut temu wóciliśmy z T. z Wrocka;-)
Byliśmy po łóżeczko- którym jak zwykle się pochwalę ;-)
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | LEKSVIK | Łóżko dziecięce

kupiliśmy też szufladę do niego w tym samym kolorze
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | NOGA | Pojemnik na pościel

no i standardowo nie planowane w ogóle zakupki, takie "przy okazji";-)
kocyk w żabkę:
IKEA | Tekstylia dla dzieci | Poduszki i koce | FABLER GRODA | Narzuta/ koc

nakładka na przewijak w żabkę:
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | FABLER | Podkładka do przewijania

kieszeń ścenna... oczywiście w żabkę:-) :
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne

I jeszcze oprócz tego zestaw 4 koszyków od największego do najmniejszego i jedno opakowanie samoprzylepnych filców pod meble.
No, i kolejne stówki poszły niczym świerze bułeczki...:-)

boozqowa fajne zakupy mam dokalndie to samo wszystko w zabke:D to na sciane skrocilam podszylam i dalam jako przybornik kolo lozeczka i przewijaczekz z abki jest super:) ino jak ja bylam ostatnio to u mnei nie bylo kocyka w zabke:(

reklama
Do góry