reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Guziczku pokoik piękny..:tak:

I nie pamietam która z was miała te przegródki w szufladach, ale tak się zakochałam, że se zgapiłam i kupilam: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90122587 także dziękuje za świetna podpowiedź..teraz to ja mam dopiero porządeczek :tak:

aaaa i kupilam jeszcze to: GzS*Dywanik dywan plusz 80x100 RÓŻOWY ZAJĄCZEK (749392283) - Aukcje internetowe Allegro
model 1 czyli ten brązowy :) sorki, że tak sie chwalę, ale chorowałam na taki dywanik juz dawno..znaczy..Kajtuś chciał ;-)

reklama
I nie pamietam która z was miała te przegródki w szufladach, ale tak się zakochałam, że se zgapiłam i kupilam: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90122587 także dziękuje za świetna podpowiedź..teraz to ja mam dopiero porządeczek :tak:

aaaa i kupilam jeszcze to: GzS*Dywanik dywan plusz 80x100 RÓŻOWY ZAJĄCZEK (749392283) - Aukcje internetowe Allegro
model 1 czyli ten brązowy :) sorki, że tak sie chwalę, ale chorowałam na taki dywanik juz dawno..znaczy..Kajtuś chciał ;-)

Ciesze się ,że mogłam pomóc;-)akurat nie miałam kasy na kupne przegródki więc sama zrobiłam:-)

Dywanik super- szkoda że nie mam paneli też bym taki nabyła:-)

Hej dziewczyny wstawiam w końcu zdjęcia kącika mojej córci:-):-)
A co do wstążek i innych paciorków stanowczo mówię nie.

Ślizny kącik :tak: i ten pluszak cudowny :-)

Śmieszne zajączki :-D ten nr, 1 najładniejszy :tak:
ja na dywan zdecydowałam się na fioletowo/śliwkowe Shaggy 5cm :-) i to jest ulubione posłanie mojej psiny

Shenkoka ale superaśny dywan... szkoda że mała ma z nami pokój ale jak się przeprowadzę to na pewno zakupię podobny:-D:-D:-D
Co do komody to kosztowała na prawdę nie wiele bo niecałe 150 zł w ikea oczywiście:-D:-D Robiliśmy renowacje pokoiku naszego z mężem wtedy jeszcze nawet nie wiedziałam o istnieniu fasoli...

Dziewczyny zabieracie do szpitala jakiś jasiek czy poduszkę do karmienia ?
ja nad jaskiem się zastanawiam, może zabrać bo po cesarce to może się przyda podłożyć przy karmieniu :confused2:

Guziczku pokoik piękny..:tak:

Dywanik super:tak::tak::tak:

a co do jaśka do szpitala to też tak sobie myślę czy brać czy nie??? ja naszykuję w domu i wrazie W to moj M mi dowiezie ale myślę że nie będzie potrzeby bo nie chce brać pół domu ze sobą:-p

Jejka jaki genialny dywanik. Ja też taki chce... Kurcze, szkoda że malutka nie ma narazie swojego pokoju:-(

I widzę że macie świetne lampki nad łóżeczkami. ja też muszę coś poszukać

reklama
Cuda tu dziewczyny pokazujecie :tak::tak:
ja jeszcze nie mam przygotowanego kącika szczerze mówiąc - może w przyszłym tygodniu przywieziemy łóżeczko, wtedy cyknę jakąś fotkę, ale cudów nie ma się co spodziewać, bo tu ciasno.
Chwalić się będę po przeprowadzce :-p:-p:-p:-D:-D:-D

A Jaśka do szpitala już spakowałam, bo ja lubię... ;)

Do góry