reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ABC DESIGN to mnie wogóle swoimi pomysłami rozwala... a jakość wykonania daleko za murzynami!
Taaa, cudo... tylko spróbuj takim metrowcem pod krawężnik podjechać ;-) No i takie długie wózki mają jeszcze jedną wadę - jak rozłożysz przednie oparcie na płask, to ten dzieciaczek z tyłu ma mało miejsca na nóżki. Ja już wszelkie takie wynalazki przeglądałam ;-)Wybrałam to http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?cPath=6_29&products_id=1056&<osCsid> ;-)
Praktyczne.:tak:

reklama

ten wózek stoi w moim bloku na polpietrze..moja sąsiadka ma dokladnie to cudo :tak: i bardzo sobie chwali..maluchy spore i nie narzekają na brak miejsca :tak:

dziewczyny super wasze furki..my też dziś odebralismy nasz wóz a właściwie Kajtkowy..poniżej fotki..jestem serio pod wrażeniem ponad 3 godziny odkrywalismy z moim M wszystkie zakamarki..mnie rozwalił osobiscie fotelik..no i torba..z przewijakiem podróznym..:tak: ja jestem zachwycona..

Załączniki

• wozio.jpg
    wozio.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 98
  • wozio1.jpg
    wozio1.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 83
  • wozio2.jpg
    wozio2.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 72
  • wozio3.jpg
    wozio3.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 85
  • wozio4.jpg
    wozio4.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 84
  • wozio5.jpg
    wozio5.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 97
ten wózek stoi w moim bloku na polpietrze..moja sąsiadka ma dokladnie to cudo :tak: i bardzo sobie chwali..maluchy spore i nie narzekają na brak miejsca :tak:

dziewczyny super wasze furki..my też dziś odebralismy nasz wóz a właściwie Kajtkowy..poniżej fotki..jestem serio pod wrażeniem ponad 3 godziny odkrywalismy z moim M wszystkie zakamarki..mnie rozwalił osobiscie fotelik..no i torba..z przewijakiem podróznym..:tak: ja jestem zachwycona..
super zakup
widzę że już każda z nas kupuje furę hihi widać że terminy już blisko:-p

Śliczny wózek.My też przy rozkładaniu mieliśmy wielką przyjemność i radość, jak dzieci normalnie ;-)

reklama
a propos wózków...od piątku jestem "posiadaczką" Xlandera- foty wkleiłam.
Wózik pieknie złożylismy, rozpływalismy się...postanowiłam GO trochę przewietrzyć, bo taką nowością pachniał-a przecież nie wsadzę Maleńkiej do takiego "smierdzącego" kartonem i nowością wózka. Wyjechałam z nim na balkon-ubrałam wielka bluzę Mojego D i taka dumna koło niego stoje...a moja wścibska sąsiadka mówi "oooooooooooo już Pani urodziła?? werandowanie Maluszka?????????"

sąsiedzka ciekawość-BEZCENNE

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry