reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Czy macie jakas sprawdzona marke nosidelek i czy wogole jest to przydatne? Dzisiaj natknelismy sie z M na promocje takiego Chicco Go Carrier Wall Street - Boots ( za £10) i nie wiem czy warto..?

Do któregoś miesiąca nie można nosić dziecka pionowo, teraz nie powiem dokładnie którego, żeby nie obciążać mu kręgosłupa.
Sprawdź czy nosidło ma twarde za pleckami - jeśli tak to odpada - dzidziuś nie będzie miał dobrego oparcia i będzie się gibał do przodu i do tyłu - musi ściśle przylegać do Ciebie a nosidło do plecków - lepsze jest miękkie.
No i ważne jest żeby bioderka były szeroko rozstawione i nóżki opierały się na Twoich bokach, a nie wisiały proste w dół...

Ja wolę chusty ;-);-) i takie nosidła jakie są tutaj (już kiedyś podawałam tego linka):
http://dolinablekitnychkwiatow.blox.pl/html

Arlenko ja kupilam niedawno taki termometr do uszka..kupiłam firmy braun..byl w promocji po 89zl..nie powiem..mierzylismy temperaturę i wszystko szybko sprawnie i dokladnie :tak: ja polecam :tak:

a co poduchy..tak jak mówicz Catedra..koszt poduszki klina znikomy..około 30 zł, a po co kombinować z jakimiś książkami:baffled:

reklama
Ja mam tez taki termometr do uszka lub buzi:tak:
Wczoraj udalo mi sie wygrac licytacje (za £1,37:-D) na Ebay na kombinezonik bo odkrylam ze mi brakuje od 3-6 miesiecy:tak:

Załączniki

• !BZpFk5g!2k~$(KGrHgoH-CIEjlLl4NtwBKntHyRVvQ~~_35.jpg
    !BZpFk5g!2k~$(KGrHgoH-CIEjlLl4NtwBKntHyRVvQ~~_35.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 59
Do góry