reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Podoba mi się Coneco Barracuda - coraz bardziej... :-D
Pójdź do sklepu, przejedź się i spodoba Ci się znacznie mniej. Mi miłość do tego wózka tak właśnie przeszła... i to błyskawicznie....

Luizka, no ma się te talenta :-D Niestety cokolwiek bym nie rysowała, to mi zaraz jakaś architektura wychodzi hahahahahaha

Dziewczyny śliczne porobiłyście kąciki dla Waszych Skarbów :tak::-), tak od ranka tu zaglądałam i aż mnie dziś zmobilizowało i porobiłam jakieś zakupy na allegro. Teraz tylko czekać .....

Sprawdziłam, czego nie mam. I z zadowoleniem stwierdzam, że brakuje mi jedynie łóżeczka, które zamówiłam na koniec września, wanienki i przewijaka (termin zakupu jw.). Usatysfakcjonowana jestem.

Pójdź do sklepu, przejedź się i spodoba Ci się znacznie mniej. Mi miłość do tego wózka tak właśnie przeszła... i to błyskawicznie....

Luizka, no ma się te talenta :-D Niestety cokolwiek bym nie rysowała, to mi zaraz jakaś architektura wychodzi hahahahahaha

byłam jeździłam sprawdziłam. Jedyny minus jak dla mnie to fakt, ze przednia oś jest skrętna tylko w połowie a nie o 360 stopni jak w np.Toledo. Toledo stał obok - jak zobaczyłam jego spacerówke to przypomniała mi się ta moja z wózka wielofunkcyjnego, którą wywaliłam na śmietnik.
Baracuda podoba mi się za wykonanie i za spacerówkę własnie. Jest mała, zgrabna, mozna ją zamocować w obu kierunkach, dużo lepsza dla dziecka do 12 miesiecy niż w Toledo. Moja pierwsza w xadventure star była identyczna (zresztą Toledo jest na nim wzorowane tyle ze zamiast pianek ma koła pompowane i jest lepiej wykonana gondola) i zeby posadzic w niej półroczna Zuzę musiałam jej ściągać maksymalnie pasy bezpieczenstwa i dodatkowo spinac sznurkiem...a dla starszaka spacerówkę mam, zwykłą - więc ta Barracuda byłaby w sam raz...
Mówie - jedyna wada to półskrętna oś - ale identyczna ma Mutsy urban Rider.
No nic narazie i tak nie mamy kasiory :-)

Teściowa mi powiedziała, że zamówiła dla małego wyprawkę składającą się z 75 części, nie mam zielonego pojęcia, co w niej będzie, więc na razie nic nie kupuję. poza tym zamówiła jeszcze śpiworek i coś tam jeszcze. zdębiałam, jak oznajmiła, że wydała na to 1100zł :eek::eek::eek::eek: a wiem, że kasą nie śmierdzą. no ale co się dziwić, ich pierwszy wnuk, więc szaleją.

reklama
Do góry